Chrome Pointer

Onsdagmornar...

   ...är alltid svåra att starta. Vad ska man säga liksom? Särskilt då man inte vet vad som ska hända i uppdateringen känns det lite konstigt att starta morgonen med något som sedan blir totalt irrelevant då uppdateringen väl släpps och det blir det enda alla fokuserar på, haha.
   Blir åtminstone spännande att se vad som dyker upp idag!
 
   Esme och Ponyta


Filipa

Jag glömde att skriva det under inlägget där du frågade om vad vi ville du skulle skriva om, men jag vill att du skriver om de tidigare SSO-spelen, jag tycker det är intressant att få veta mer om starstables och Jorviks historia för mig som aldrig spelat de gamla spelen (vet att du har en spellista på din kanal, men har aldrig riktigt tid att sätta mig och kolla igenom den...). Och nu har du ju sagt att du ska göra det, så jag fick min önskan uppfylld utan att ens behöva skriva den 😊. Ser fram emot de framtida inläggen om de gamla starstable spelen ❤️

Smulan

Vilken fin outfit på din karaktär och din häst! Känner inte igen schabraket, var har du fått det ifrån?

Stephanie

Vad händer med Jorvikipedia framöver? Tycker verkligen om sidan men det känns som om en del behöver uppdateras/fixas.

Filipa

(Till Smulan) Sök på SSO database, och så klickar du på sidan överst (inte om det är något skumt installationsprogram, backa sådana fall längre ner). Då kommer du till en jättebra sida där det enkelt går att hitta vad (nästan) alla spelets smink, frisyrer, hästar, kläder, utrustning, glasögon och dekorationer kostar, vilka bonusar de har, hur hög lever man måste va och var man kan köpa dem. Om man är inne under rätt"katalog" kan man söka på sakens namn, eller så kan man enkelt filtrera med hjälp av olika filtreringsverktyg. Sidan är jätteanvändbar, jag använder den jättemycket! Rekommenderar verkligen den ❤️
Men i vilket fall som helst schabraket heter "blått kofösarschabrak", och går att köpa i gallerian för 9750 JS eller 95 SC om du är i lvl 13 eller högre. Hoppas jag var till någon hjälp❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.