Chrome Pointer

Om det kom till Spotify...

   Nu finns ju alla SSO's soundtrack på Spotify, men det finns ett ljudspår jag saknar. Det är Aideens melodi som Lisa spelade under ett huvuduppdrag.
   Jag tyckte den var så himla fin! Jag hoppas att den läggs till på Spotify i framtiden. Dock ser man ju att alla ljudspår ligger i album beroende på var de kommer ifrån/vad de används till. Kanske det väntas tills det finns mer speciell musik från huvudstoryn att använda?
   Åh jösses, tänk den dagen vi får besöka Pandoria? (För det ska banne mig hända, jag har väntat tolv år på det! I AZKABAN! (typ)) Där måste det väl finnas speciell musik? Jag hoppas verkligen på det! Sergeant Tom, som gjorde musiken till Starshine Legacy och som sedan Dinodalens release har gjort all ny musik till spelet, har aldrig gjort en besviken än så länge, så jag hoppas att SSO väljer att samarbeta med dem inför kommande huvuduppdrag.
   Måtte det bara inte dröja lika länge som sist.
 
   Esme håller Lisa sällskap då hon ska spela Aideens melodi i gryningen
 
   Idag får ni btw ursäkta mig om jag nu inte dyker upp igen här förrän i morgon. Flyttar tillfälligt tvärs över stan i morgon och har så sjukt mycket att hinna med innan dess!


Linnea Diamondfeather

Hej Esme. Jag spelar också sso. Vilken server är du på. Jag är i flyffy unicorn. Jag vill gärna vara din vän på sso.

Filipa

(till Linnea) Hon tar bara emot vänförfrågningar från de hon känner. Tror Esme och Penny är på Icy Vulcano, men det kanske växlar lite. Menar absolut inte att låta sur, men kommentera hellre vad du tyckte om inlägget eller en egen åsikt än att fråga om att bli vän, hon kommer inte bli det för att du skriver det här. Men menar absolut inte att va taskig, kram ❤️ (till alla) jag vill gärna att de fortsätter ha samma "musikskapare", en del av det som gör SSO så charmigt är just musiken.

Alva Lionrock

Jag tror Esme är på Air Star, men har ingen aning haha...;-)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.