Chrome Pointer

Nya The Sims-packet!

   Jag köpte The Sims 4 Föräldraliv i tisdags och började kika lite på det. Dock hade jag haft en lång dag och var inte hemma förrän runt nio på kvällen, och dessutom var min dator inte särskilt samarbetsvillig. (I samma veva började min iPad surra och brumma och bli väldigt, väldigt varm - är apokalypsen kommen?)
   Jag öppnade upp spelet då datorn väl bestämt sig för att fungera som den skulle och kikade på alla nya byggobjekt. Jättefina! Nu behöver jag bara lite tid att i lugn och ro sätta mig och bygga något nice. Just tid har jag lite tight om just nu, så det får ske då det sker. Oavsett så gillade jag verkligen det här packet, jag tror att jag kommer få stor användning för mycket i det!
 
   Om ni vill se vad som kom med i packet så har en av de största TS4-kottarna på YouTube, Deligracy, lagt upp en video där hon visar alla föremål från packet.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.