Chrome Pointer

Nya The Sims-packet!

   Jag köpte The Sims 4 Föräldraliv i tisdags och började kika lite på det. Dock hade jag haft en lång dag och var inte hemma förrän runt nio på kvällen, och dessutom var min dator inte särskilt samarbetsvillig. (I samma veva började min iPad surra och brumma och bli väldigt, väldigt varm - är apokalypsen kommen?)
   Jag öppnade upp spelet då datorn väl bestämt sig för att fungera som den skulle och kikade på alla nya byggobjekt. Jättefina! Nu behöver jag bara lite tid att i lugn och ro sätta mig och bygga något nice. Just tid har jag lite tight om just nu, så det får ske då det sker. Oavsett så gillade jag verkligen det här packet, jag tror att jag kommer få stor användning för mycket i det!
 
   Om ni vill se vad som kom med i packet så har en av de största TS4-kottarna på YouTube, Deligracy, lagt upp en video där hon visar alla föremål från packet.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.