Chrome Pointer

Mr Sandmaaaaaan

   Varje gång jag ser Mr Sands kan jag inte undvika att tänka på den HÄR låten. Nu vet ni det.
 
   Det är fina tak där på oljeplattformen - det regnar ju igenom dem!
 
   Jag insåg under de senaste huvuduppdragen att vår karaktär faktiskt aldrig förr haft en direkt konversation med Mr Sands. Vi har tidigare spionerat på honom, och han har vrålat ut lite order då vi försökt bryta oss in på hans oljeplattform - men vi har aldrig haft en civiliserad konversation med honom förr. Ett lugnt och någorlunda fredligt samtal med honom har inte skett sedan Vinterryttaren då han inte riktigt var en skurk utan bara var en grinig godsägare, och innan det hände det endast i de tidiga nivåerna i SSL1, då han mötte Lisa.
   Det är lite lustigt. Denna elaka lille man har alltså ändå ett samvete - åtminstone då det kommer till familjen. Det får en att undra om hur han var som familjeman. Han gifte sig ändå med Baronessan en gång i tiden, och... de fick en son. Sen kvarstår frågan om Mr Sands är far till Aaron och Anastasia också, eller om Baronessan varit gift fler gånger.
   Det ger lite mer djup till vår mästerskurk, men vi vet fortfarande väldigt, väldigt lite om honom.
 
 


Smulan

Jag har svårt att tro att han är far till Aaron eller Anastasia. Jag menar, varför testar han inte att göra mörkerryttare av dem istället i sådana fall? Varför tog han bara Justin då för?

Svar: Justin är ju enda barnbarnet! Fast det hade kunnat vara lite kul om han försökte göra Mörkerryttare av Anastasias hund...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.