Chrome Pointer

Jag är här, jovisst!

   Jag har insett att verifieringsprocessen i launchern är den största anledningen till att jag spelar SSO så sällan som jag gör numera. Min launcher tar så lång tid på sig att verifiera att jag måste starta om launchern efter verifieringen för att komma in i spelet, och eftersom min dator är så seg hinner jag stänga ner launchern och då jag väntar på att datorn ska hinna svara igen har jag hunnit glömma bort vad jag skulle göra och börjar istället med något helt annat. Inte så jättebra!
 
   Idag har jag varit ute och flängt på landsbygden för att köpa en massa grejer jag behöver inför semestern, men de senaste timmarna har jag spenderat med min videoredigerare Sony Vegas Pro 13 där jag försöker göra en mall till mitt nya videoprojekt. Mallen i sig är svår, materialet i sig är ännu svårare. Jag vet fortfarande inte hur jag ska lyckas med det här, haha! Jag hade hoppats att kanske hinna klart med det jag ville den här helgen, men det finns nog inte en chans till det. Aja, det SKA hända den här sommaren! Mallen är klar till typ 90%, så det känns ändå rätt bra. Det ska bli spännande att se hur det tas emot av er, för vad jag vet har ingen gjort något sånt här inom vårt community förr...
 
   För att sätta lite färg här nu på kvällssidan får ni en bild från Horsez Ranch Recue. Det var ett tacksamt spel att få med sig fina bilder från!
 
 






Lova Windpaw

Jag läste för snabbt så jag trodde att det stod "Jag är kär" :P

Svar: Hahaha enda gången ni får se mig skriva något sånt är om jag mött en ny häst!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Jag undrar om jag ska ta och starta upp min blogg till sommaren? Hm.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.