Chrome Pointer

Halloj!

   Tjo! Min frånvaro idag berodde mest på att jag var trött på mäsnkligheten i morse då jag hörde om vad som hänt i London. Kan inte alla maktgalna gubbar hålla sig i sin egen jäkla sandlåda istället för att komma och bråka tvärs över jordklotet? (Looking at you too, USA) Sen har jag varit iväg och ridit också, så det tog upp hela eftermiddagen.
 
   Ah, jag ska hoppa in i mitt videoredigerarträsk igen och se vad jag hinner med där, men jag behöver också förbereda mer grejer inför min semester. Bli inte vuxna, det är så tråkigt. I morse hann jag åtminstone spela lite SSO! Jag har inte loggat in dagligen och har massor kvar på mitt rykte med Jamie Olivetree, men det känns väldigt uppmuntrande att veta att det finns uppdrag som ligger och väntar på mig där! Hoppas att det är en ny trend att vi framöver kommer ha uppdrag som väntar efter ryktesbyggande, alltså även för oss front line players. Kan verka irriterande för stunden, men det är väldigt belönande.
 
   Jag ser fram emot tisdag. Nationaldag betyder ledighet! Nu behöver jag hopa iväg och göra annat igen, men ajg är tillbaka i morgon. Tjo på er!


Eva Bunnyland

Bryr mig ärligt talat inte så mycket om själva nationaldagen haha, men det är kul att man är ledig då ^^ Ska rida mina kära islandshästar då igen efter typ jättelänge så ser fram emot imorgon :D ♥️
(Okej inte mina men japp)

AlanisMoonstorm

Alltså, när det gäller attaker från daesh(dvs isis) så är det ju terrorattacker från daesh i princip varje dag i mellanöstern så jo, de håller sig ofta hemma i "sin egen sandlåda". Jga är mer less på hur jag riktigt ser franför mig hur aftonbladet och expressen sitter och bah "Det har varit ett till terrorattentat i norra europa, vi ska bli riiiika!!" och så säljer de tre extra lösnummer om dagen med i princip lösa rykten och skrämselpropaganda

Svar: Jag menar med det inte att de ska gå runt och döda folk i sin egen sandlåda, mer att alla maktgalna gubbar kan sitta i sin sandlåsa (och då menar jag på riktigt en sån man hittar i en lekpark) på sin rumpstump och bygga ett sandslott med hink och spade istället för att ränna runt och försöka ta kol på folk
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.