Chrome Pointer

Fredag!

   Jag har en sjukt stressig helg framför mig. Idag har jag tonvis av sista minuten-grejer på jobbet eftersom det är en halvdag och en röd dag i början av nästa vecka och jag måste gå igenom alla mina hästgrejer för att se vad jag måste köpa nytt till sommaren. Jag hann tröttna på att inte ha ridstövlar som jag faktiskt kan dra dragkedjan hela vägen upp på (mina gamla fick jag inte upp ens halvvägs över benet efter en längre paus från hästeriet) så jag köpte faktiskt nya igår. Och min iPad har efter snart fyra års trogen tjänst börjat brumma och bli överhettad, så nu försöker jag llista ut vad jag ska ersätta den med. iPad Air 2 eller iPad Pro 9.7? Den sistnämnda är dyrare, men det kanske är värt det i slutänden... Jag ska lägga pengar på en ny dator också (fortfarande inte bestämt mig för vad det ska bli) men jag är expert på att spara pengar så jag har ett sparkonto som går nästan enbart till de här dyrare grejerna så jag kan lägga ut då det verkligen behövs som nu.
   Sen ska jag försöka spela in videor också, för att hålla över sommaren. Jag har blivit kattvakt på halvtid och ska kattvakta åt tre olika personer inom loppet av en månad, haha. Blir inte mycket till att vara hemma för mig! Fram med katterna bara, jag behöver fler djur i mitt liv!
 
   Jag vet inte om jag dyker in här igen idag, för dessutom förbereder jag en massa annat inför sommarens första semestervecka. Om inte annat återkommer jag i morgon!
 
   Bild från Abzû






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.