Chrome Pointer

Den kommer snart!

 
   Igår släpptes denna bild på SSO's sociala medier. Ingen information släpptes mer än "Coming soon", men Ylva lämnade en spoiler och erkände att det är något vi väntat på länge, länge - det arabiska fullblodet.
 
   Det här är verkligen en teaser! Den säger mycket men samtidigt ingenting. Posen visar verkligen på arab, vi ser att hästen har en höjd svans och ett fint gäddhuvud. Mer än så går inte riktigt att se från bilden, vilket är lite frustrerande men väldigt spännande. Det är väldigt troligt att denna häst kommer redan i morgon; jag tror de hade släppt ett datum om den skulle komma senare, för det har ju hänt förr att folk börjat skrika om det som visats i en teaser inte dyker upp i spelet i första bästa uppdatering.
   Jag har önskat en uppdatering på araben så länge och är sjukt taggad! Dock kommer jag inte kunna spela på ett par veckor nu så det är riktigt frustrerande, men jag antar att det kommer svämma över av bilder på denna häst på sociala medier om den nu släpps i morgon...
   Ååååh så spännande!


Cecilia Gladefield

Åh vad spännande! :D Denna ras förtjänar verkligen en uppdatering. Ska bli superspännande att se vilka färger de kommer i :D <3 Yay, så taggad! :DDD

Eva Bunnyland

OMG!!!
Tycker araber är jättefina, dock väldigt stela i spelet... En av dom främsta hästarna jag ville skulle få en uppdatering!
Jag är supertaggad!

Juliette Shadowstar

Arabiska fullblod har alltid varit min favoritras, det ska bli jättespännande att få se en nyare version av dem! :D

Kendra Hawkson

Blev så glad när jag såg bilden! Jag har avstått från att köpa en av de nuvarande araberna pga att jag väntat på en nyare version och här är vi :D Min nästa önskning är en remake av Tinkern *-*

Natalie Skyland

Äntligen får Araben en make-over! :D Älskar Arabiska fullblod och har väntat så länge på det här, är supertaggad på morgondagen... ((:

Amaranta pinklee

änkligen! är så himla glad har bara köpt skimmeln men vill ha en ny variant av den :D

Piper Archyard

Så spännande att se hur de gamla modellerna får en ny look! Kommer nog vara helt sjukt att kolla tillbaka till typ '12 om bara något år! c:

(Själv håller jag tummarna och ber till gud allsmäktige att fjordingarna och starthästarna i framtiden får en make over)

Lotties Snöfödd

It's gonna be awesome! Jag menar, hur länge har en inte väntat på det här. Det blir väl till att börja uppdatera de hästarna man har. Aysu och Waheeda ligger mig ju varmt om hjärtat, men inte tar en ut dem längre när de är så stela. Så nya versioner är verkligen välkomna =D

Mary Puppysister

Älskar Araber det som jag vill ändra lite på dem är hur dem hoppar ganska lågt men ändå LOVE IT :))

Daisy windsong

Omg!

Änkligen är de här, de är soo soo cute!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.