Chrome Pointer

Den där soffan ni vet...?

   Adam och hans soffa
 
  Jorvik Citys intåg i spelet gav oss en soffa, en tunna med kräftor (asså vad i hela...?) och en hink med färg. Färgen lär har torkat för länge sen och man kan känna hur tålamodet tryter lite då man vill få användning för grejerna som nu ligger i min garderob. Tror ni det händer något snart?


Cecilia Gladefield

Det ska ju hända något episkt i sommar så kanske ;) Hm när de säger episkt så låter det som en superstor uppdatering så gissar på kanske huvuduppdrag, nytt område,huvuduppdrag i nytt område ;)), eller hemstallet renovering :D Blir spännande att se :D

Minna Moonchild

Jag tror att man kommer få använda sakerna för att inreda hemstallet, kanske är det episka som väntar oss i sommar?

Quinn Catforce

Hoppas det händer nåt snart! Börjar väl va ett halvt år sen vi fick grejjerna ändå? Tror också det blir inredning i hemstallet, men var ska soffan få plats? Jag menar, det är nog inte så kul att sitta i foderkammaren eller sadelkammaren och bara stirra in i en vägg, och kafferummet är ju ganska fullt längs väggarna🤔 Hinken med målarfärgen betyder säkert att vi får måla om väggarna, så det skulle ju va spännande!😄 Men VAD i hela världen ska man med en ful plåttunna fylld med kräftor till? I ett STALL?😂😂😂 Dom har bra fantasi där på kontoret😂

Eva Bunnyland

Hoppas det!

Emelie

Hoppas att vi får reda på vad vi ska ha grejerna till snart.

Anne Moonwall

Hej Esme, jag vet att det här inte har något med inlägget att göra men jag ville berätta att det var en tjej som kom fram till min syster och sa att hon var du och då undrar jag, har du några andra konton än Penny och Esme? Hoppas jag kan få svar på frågan, tack.

Moonwall

Oj förlåt, det blev ett missförstånd homenade att hon kände dig, förlåt.

Natalie Skyland

Såg en butik i Governors fall som har en soffa i skyltfönstret också! Tror faktiskt att vi kommer få köpa möbler och inreda tex vårt hemstall, det hade varit så roligt!

Alice "Ankan" Deeryard

Jag tror man typ kommer få ett litet rum i som man har som sitt där man kan ha möblerna och kunna köpa sådant i framtiden. Men det skulle vara kul med ett eget rum/hus som man kan bestämma vilka som får komma in i o.s.v...

//Ankisen

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.