Chrome Pointer

Bye Darko, hi Darko!

   Bland det första jag gjorde då jag kom hem från min senaste semester var att säga adjö till min svarta arab Darko, som nästan genast fick komma tillbaka till stallet igen i en ny version - the new and improved Darktorch!
 
  Andra gången någonsin jag säljer en häst! Den första var Porthos, som ersattes med en ny version av den Frisiska Sporthästen med exakt samma färg som innan.
 
  Darko har numera en halvstrumpa på höger bak, men det gör inte mig så mycket. Det är en jättevacker häst ändå och det lär nog ändå inte komma en helt kolsvart arab nu!
 
   Vad tycker jag om de nya araberna då? Jag tycker de är fantastiskt vackra! Dock händer något med benen då den börjar röra på sig... jag tycker den är perfekt då den står still och jag tycker den har jättefina idles (typ viloanimationer), men det känns som att benen typ stretchas då den börjar röra sig. De snabbaste galopperna tycker jag ser bäst ut, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är i övrigt... I den korta galoppen rör sig bogen/axeln jätteskumt, men annars misstänker jag att det kanske är något med hur benen är sträcka i rörelserna.
   Jag hade verkligen sett fram emot en uppdaterad arab, men animationerna känns inte helt 100. Den hoppar dock bättre än nästan alla andra hästar i spelet i min mening!
 
  (Btw kan jag passa på att informera om att Dark Core-skurken Darko kom till spelet lågt efter att jag döpte min gamla arab. Också kul fakta är att SSO förr hade en anställd som hette Darko och hans min då han hörde vad den nya skurken var döpt till var tydligen obetalbar... Dock är skurken inte döpt efter killen.)


Filipa

Tycker verkligen det är kul att de har uppdaterat araberna! Sen är det lite grejer jag inte är överförtjust i,framförallt när de rör sig. Men jag tycker ändå om dem, och oavsett om man är lite missnöjd med lite småsaker är de hundra gånger finare än de gamla. Dock är det tyvärr ingen jag är jättesugen på att köpa, (kom ihåg att detta är min åsikt) jag tycker den svarta ser lite konstig ut i ansiktet, dessutom ser den lite tråkig ut (dock är det jättebra att de börjar göra svarta hästar med lite tecken, vet inte hur många helsvarta hästar det finns i spelet), och fuxens man har skum färg. Det är jättesynd, förutom manen tycker jag den är finast, dens ansikte är blandannat jättefint och jag tycker skuggningarna är finast på den. Om manen hade haft samma färg som svansen hade jag lätt köpt den, men i nuläget vill jag inte det. Den enda som jag skulle kunna tänka mig att köpa är den bruna (hästspråk för brun kropp och svart man och svans) med lykta. Den har jättefina blåa ögon, men jag känner att jag hellre väntar på att det ska komma fler. Hoppas på en apelkastad skimmer eller isabell. Men kom ihåg att detta är min åsikt, ni får mer än gärna tycka annorlunda (det skulle ju va jättetråkigt om alla köpte exakt samma häst 😉) ❤️

Maja Dolphinrider

När man säljer en häst får man tillbaka sc eller är dem förlorade?

Svar: SC är förlorade, men man får 2500 JS!
Esmeralda Silverforce

Filipa

(Till Maja) Aldrig sålt en häst själv, men min lillasyster har. Man får inte tillbaka SC, de är som borta. Men man får lite JS. Tror att man får 2000 JS men är osäker. Ha en bra dag ❤️

Maja Dolphinrider

Tack för svaren! ♥♥♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.