Chrome Pointer

Bortglömd häst

   Esme och Freya
 
   Minns ni Freya? Hon var den andra hästen jag någonsin köpte i SSO. Först var det Ash, sen Iddy (brunt Holländst varmblod), sen Freya. Och eftersom den här hästen har knoppar då man köper den väntade jag tills det var möjligt att byta man och svans på hästarna (nej, det gick inte vid spelets start) innan jag köpte henne. Veckan efter det ändrades färgen på hennes man till lite mörkare än innan, för SSO-teamet hade fått lite klagomål på att hästens man var lite grå-brun och den blev istället mycket svartare.
   Jag älskar Freyas färg, men jag rider aldrig på hästarna av den gamla modellen längre. Undantage är då Esmes Ash och Penny Kinglees Rapidash (alltså Pennys starthäst). Vore så nice med en nyversion av Oldenburgarna med den här snygga färgen!


Rose Shadowlee

Åh! Jag vill så gärna att dem fokuserar på uppdatera de andra hästarna i spelet nu än att lägga in nya raser. Helst på varmbloden och Selle Francaisen vore så underbart om de uppdaterades. :3

Sabrina Eastforest

Tycker att de borde uppdatera den modellen med för den känns så utdaterad nu med tanke på alla de andra hästarna.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.