Chrome Pointer

Visste ni att...?

 
   ...jag hade en hund då jag var yngre? Bodde hemma hos en av mina föräldrar och jag vet faktiskt inte om han lever längre. Men lite lustigt är det att han var en Chihuahua med exakt samma färg som Anastasias hund...


Filipa

Skulle typ dö (nej, men ni förstår vad jag menar) om vi fick ha hundar av den där modellen som husdjur i sadelväskan! Eller typ katter av samma modell som den där som sitter vid trädet vid Adieen's plaza, eller som papegojan/fågeln han vid Aidenn's plaza pratar med, eller typ Albertas spindelungar... Vill ha så många fler husdjur, och det finns såå mycket potential!❤️

Jessica

Jag tror du har nämnt det i någon video, fast du sa inget om vad det var för färg och ras.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.