Chrome Pointer

Visste ni att...?

 
   ...jag hade en hund då jag var yngre? Bodde hemma hos en av mina föräldrar och jag vet faktiskt inte om han lever längre. Men lite lustigt är det att han var en Chihuahua med exakt samma färg som Anastasias hund...


Filipa

Skulle typ dö (nej, men ni förstår vad jag menar) om vi fick ha hundar av den där modellen som husdjur i sadelväskan! Eller typ katter av samma modell som den där som sitter vid trädet vid Adieen's plaza, eller som papegojan/fågeln han vid Aidenn's plaza pratar med, eller typ Albertas spindelungar... Vill ha så många fler husdjur, och det finns såå mycket potential!❤️

Jessica

Jag tror du har nämnt det i någon video, fast du sa inget om vad det var för färg och ras.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.