Chrome Pointer

Vem är Harald Stormheart?

  Esme och Freya hälsar på Harald
 
   Innan Epona släpptes till spelet nämndes Harald någon gång som en herre som drev en buteljfabrik och som sedan mystiskt låst in sig på sin gård och stängt alla resvägar från Skördebygden in i Epona. Och det var... det.
   Sedan den första gången vi hörde om Harald gick det ett par år innan han dök upp i spelet, och jag var väldigt nyfiken på honom eftersom det kändes som att han skulle vara en cool karaktär som hade ett sånt ansvar över grindarna och typ kunde låsa in ett helt område vara för att han blivit lite grinig. Sen kommer man dit och hittar en rätt gladlynt herre som bara är lite ledsen över att hans fru dog för en herrans massa år sedan...
 
   Det känns som att Harald hade kunnat, eller skulle kunna bli, rätt mycket mer intressant än han faktiskt är. Jag trodde att man skulle få lära känna Harald och höra om hans gård, kanske få hjälpa till på gården och få lära sig lite om historien kring omgivningen. Gubben äger liksom två gårdar och de är båda två helt stendöda?
 
   Så min frågeställning idag är Vem är Harald Stormheart, och kommer han få bli mer för det här spelet än bara ett namn som försvinner förbi medan man stressar mot andra äventyr?


Diana Mastertalon

Hej! Ja, jag kommenterar ännu en gång angående samma sak om du såg min förra kommentar på ett tidigare inlägg. Min fråga kvarstår alltså. Vart köper man sadeln och tränset som du använder även i detta inlägg? Väldigt tacksam för svar :)

Svar: Jag vet inte, kolla på SSO Database!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Diana. paddockön!

Rose Shadowlee

Nu får du absolut inte ta detta på fel sätt! Det är bara jag som är skadad från att studera svenska X3

Men man använder inte både indrag och blankrad när man gör styckeindelningar. Man använder bara en. :3

Väldigt bra skrivet! ^^

Svar: Äh, om Shakespeare kunde hitta på ett ton nya ord till engelskan kan min blogg se ut så som jag tycker den är lättast att läsa (y)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.