Chrome Pointer

Vem är Cornelia?

 
   Skördebygden öppnades för allmänheten under hösten 2013, och det finns där många karaktärer som är namngivna men som man bara helt passerat och som aldrig fått någon närmare presentation. Så idag är min frågeställning Vem är Cornelia?
 
   Cornelia finns inne i Jarlaheim och är en äldre dam som hänger på det övre torget. Det är typ så mycket vi vet om henne. Man kan fråga ut henne om åsikter kring hur staden sköts då man ska resa till Epona, men man kan också undvika henne och fråga någon annan istället.
   Intressant är att i uppdragen med Hawaii Jones dyker det upp en Cornelia i Mississippi Jones gamla dagböcker. Cornelia verkar stå Mississippi väldigt nära, men vi vet inte mer än så. Det finns inga datum kring Mississippis livstid eller när han skrev sin dagbok som man hittar under dessa uppdrag, så vi kan inte lista ut saken utan mer ledtrådar från spelet. Med tanke på att Mrs Holdsworth som är gammal som gatan är Mississippis typ dotterdotterdotter eller något är det inte väldigt troligt att det är så, men namnet skapar ändå intresse.
   Är det så att vi kommer få fortsätta våra arkeologiska forskningar tillsammans med Cornelia, eller råkar hon bara dela namn med kvinnan Mississippi nämner i sina skrifter?


Filipa

Intressant tanke, vill veta mer om de karaktärer som liksom "glömts bort", hoppas SSO har planer för dom och använder dem ibland istället för att skapa nya...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.