Chrome Pointer

Vem är Cornelia?

 
   Skördebygden öppnades för allmänheten under hösten 2013, och det finns där många karaktärer som är namngivna men som man bara helt passerat och som aldrig fått någon närmare presentation. Så idag är min frågeställning Vem är Cornelia?
 
   Cornelia finns inne i Jarlaheim och är en äldre dam som hänger på det övre torget. Det är typ så mycket vi vet om henne. Man kan fråga ut henne om åsikter kring hur staden sköts då man ska resa till Epona, men man kan också undvika henne och fråga någon annan istället.
   Intressant är att i uppdragen med Hawaii Jones dyker det upp en Cornelia i Mississippi Jones gamla dagböcker. Cornelia verkar stå Mississippi väldigt nära, men vi vet inte mer än så. Det finns inga datum kring Mississippis livstid eller när han skrev sin dagbok som man hittar under dessa uppdrag, så vi kan inte lista ut saken utan mer ledtrådar från spelet. Med tanke på att Mrs Holdsworth som är gammal som gatan är Mississippis typ dotterdotterdotter eller något är det inte väldigt troligt att det är så, men namnet skapar ändå intresse.
   Är det så att vi kommer få fortsätta våra arkeologiska forskningar tillsammans med Cornelia, eller råkar hon bara dela namn med kvinnan Mississippi nämner i sina skrifter?


Filipa

Intressant tanke, vill veta mer om de karaktärer som liksom "glömts bort", hoppas SSO har planer för dom och använder dem ibland istället för att skapa nya...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.