Chrome Pointer

Vad gör han?

   Denna herre står gömd inne i Gallerian
 
  Asså vad gör han där egentligen? En Dark Core-snubbe som bara hänger i ett hörn bakom en massa lådor känns ju lite fel. Men vad jag vet har han stått där sedan Gallerian öppnade och bara hänger... det var på den tiden då gubbarna från Dark Core använde exakt samma kroppsmodell som i Starshine Legacy, vilket de inte gör längre. Personligen tycker jag bättre om det här utseendet, men det är ju troligen på grund av att de i mitt huvud såg ut såhär i typ tio år (jag skojar inte) innan de fick sin nya look, och jag tycker nog att den här snubben är lite mer skrämmande än de nya gubbarna som man lättare kan skratta åt. (Sen är det väl upp till var och en att bestämma om det var bättre med de läskigare gubbarna som gav alla barn i min ålder mardrömmar efter att ha spelat SSL, haha...)
   Vad tror ni att han gör där?


Alva Lionrock

Asså jag har ingen aning om vad han gör där, men håller med om att han ser lite läskigare ut än de nyare varianterna. Kanske mest för att han inte är sådär löjligt kort som de andra DC gubbarna ^_^

Alyssa Shyfall

Jag håller med om att det gamla utseendet är läskigare. Jag har dock inte spelat SSL själv men sätt din videoserie om dom spelen. Den nya modellen får mig bara att tänka på Le Goon från Fashon weeken vilket inte är så läskigt.

Sigrid Winterdotter

Ja alltså de fattade väl att de gav kidsen mardrömmar och det är inte så bra haha

Quinn Catforce

Han står väl och spionerar åt Mr Sands (visst hette han så?😂 Blev riktigt osäker nu) och väntar på nåt tillfälle att kidnappa nån som jobbar i nån affär för att ta över den i smyg eller nåt😂 Sands har säkert en jättelistig plan bakom det hela!

Amanda Rainwood

Saknar ärligt talat den creepy känslan från Starshine Legacy. Jag hade överlag önskat att de drog ner lite mer på.. tramset?.. i vad som är menat att vara en allvarlig situation, exempelvis lasagnen på Dark Cores plattform och chipsen uppe på berget i Firgrove. Eller Alex som "glömde" att idag var dagen då de skulle rädda Justin från en säker död och dessutom ville avsluta sin mammas ridlektion innan det var dags att ge sig iväg. Känner mig rätt salty, haha..

Cecilia Gladefield

Föredrar också det gamla utseendet. Hmm kanske de kan blanda gubbarna? Den äldre modellen ser som sagt ut mer skrämmande så de kan ha en högre titel tex arbetsledare och liknande. Medan den nya modellen som ser rätt goofy ut kan ligga längre ner i hierarkin? ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.