Chrome Pointer

Vad gör han?

   Denna herre står gömd inne i Gallerian
 
  Asså vad gör han där egentligen? En Dark Core-snubbe som bara hänger i ett hörn bakom en massa lådor känns ju lite fel. Men vad jag vet har han stått där sedan Gallerian öppnade och bara hänger... det var på den tiden då gubbarna från Dark Core använde exakt samma kroppsmodell som i Starshine Legacy, vilket de inte gör längre. Personligen tycker jag bättre om det här utseendet, men det är ju troligen på grund av att de i mitt huvud såg ut såhär i typ tio år (jag skojar inte) innan de fick sin nya look, och jag tycker nog att den här snubben är lite mer skrämmande än de nya gubbarna som man lättare kan skratta åt. (Sen är det väl upp till var och en att bestämma om det var bättre med de läskigare gubbarna som gav alla barn i min ålder mardrömmar efter att ha spelat SSL, haha...)
   Vad tror ni att han gör där?


Alva Lionrock

Asså jag har ingen aning om vad han gör där, men håller med om att han ser lite läskigare ut än de nyare varianterna. Kanske mest för att han inte är sådär löjligt kort som de andra DC gubbarna ^_^

Alyssa Shyfall

Jag håller med om att det gamla utseendet är läskigare. Jag har dock inte spelat SSL själv men sätt din videoserie om dom spelen. Den nya modellen får mig bara att tänka på Le Goon från Fashon weeken vilket inte är så läskigt.

Sigrid Winterdotter

Ja alltså de fattade väl att de gav kidsen mardrömmar och det är inte så bra haha

Quinn Catforce

Han står väl och spionerar åt Mr Sands (visst hette han så?😂 Blev riktigt osäker nu) och väntar på nåt tillfälle att kidnappa nån som jobbar i nån affär för att ta över den i smyg eller nåt😂 Sands har säkert en jättelistig plan bakom det hela!

Amanda Rainwood

Saknar ärligt talat den creepy känslan från Starshine Legacy. Jag hade överlag önskat att de drog ner lite mer på.. tramset?.. i vad som är menat att vara en allvarlig situation, exempelvis lasagnen på Dark Cores plattform och chipsen uppe på berget i Firgrove. Eller Alex som "glömde" att idag var dagen då de skulle rädda Justin från en säker död och dessutom ville avsluta sin mammas ridlektion innan det var dags att ge sig iväg. Känner mig rätt salty, haha..

Cecilia Gladefield

Föredrar också det gamla utseendet. Hmm kanske de kan blanda gubbarna? Den äldre modellen ser som sagt ut mer skrämmande så de kan ha en högre titel tex arbetsledare och liknande. Medan den nya modellen som ser rätt goofy ut kan ligga längre ner i hierarkin? ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.