Chrome Pointer

Upp, upp...

  Bild från Horsez Ranch Rescue


Matilda Seaweb

Det spelet värkar se så roligt ut att spela, vart kan man finna det? måste man köpte det? vad går det ut på? Kontrollerna? Hoppas du vill ge svar <3

Kailey Mountainstorm

Åh vad jag blir glad över att du lägger upp en bild på HRR! Jag har alltid fullkomligt älskat detta spelet och jag har spelat igenom det många, många gånger. Jag skulle verkligen tycka det vore roligt om du någon gång skulle kunna göra en walkthrough av det på din youtube kanal. Om du har tid och vill såklart :D Jag tror definitivt många skulle tycka om det :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.