Chrome Pointer

Upp, upp...

  Bild från Horsez Ranch Rescue


Matilda Seaweb

Det spelet värkar se så roligt ut att spela, vart kan man finna det? måste man köpte det? vad går det ut på? Kontrollerna? Hoppas du vill ge svar <3

Kailey Mountainstorm

Åh vad jag blir glad över att du lägger upp en bild på HRR! Jag har alltid fullkomligt älskat detta spelet och jag har spelat igenom det många, många gånger. Jag skulle verkligen tycka det vore roligt om du någon gång skulle kunna göra en walkthrough av det på din youtube kanal. Om du har tid och vill såklart :D Jag tror definitivt många skulle tycka om det :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.