Chrome Pointer

Sista jobbdagen!

   Idag är min sista jobbdag innan semestern. Mycket för mig och ordna och planen är att kuta på bio med min eviga biopartner Siri Moonbear också. Jag återkommer då jag återkommer!
 
   Officiell bild från SSO


Eastborn

Hur får man tag på de officiella bilderna?

Svar: Jag vet faktiskt inte exakt var de hamnar mer än att de används i PR-syfte. Jag frågade om jag kunde få tillgång till de bilder de använder med logga/webbadress för att använda på Jorvikipedia så jag har fått en stor batch skickade till mig.
Esmeralda Silverforce

Leia Longlund

Hej!
Förlåt om du redan vet detta men jag satt nyss och körde om startuppdragen och de är helt förändrade nu (all text, loppen osv), ifall det är något där som gör att man måste skriva om någonstans, så du vet. :) (May heter t.ex Maya nu for the more obvious changes)

Svar: Jodå, jag har spelat om spelets start sedan det hände och känner till alla nya features, cutscenes och att Lorettas dialog är helt förändrad! May bytte namn för närmare ett par månader sedan vad jag minns?
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Leia: För mig kommer Maya alltid vara May och cavalettibanan kommer vara cavalettibanan ;-;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.