Chrome Pointer

Sista jobbdagen!

   Idag är min sista jobbdag innan semestern. Mycket för mig och ordna och planen är att kuta på bio med min eviga biopartner Siri Moonbear också. Jag återkommer då jag återkommer!
 
   Officiell bild från SSO


Eastborn

Hur får man tag på de officiella bilderna?

Svar: Jag vet faktiskt inte exakt var de hamnar mer än att de används i PR-syfte. Jag frågade om jag kunde få tillgång till de bilder de använder med logga/webbadress för att använda på Jorvikipedia så jag har fått en stor batch skickade till mig.
Esmeralda Silverforce

Leia Longlund

Hej!
Förlåt om du redan vet detta men jag satt nyss och körde om startuppdragen och de är helt förändrade nu (all text, loppen osv), ifall det är något där som gör att man måste skriva om någonstans, så du vet. :) (May heter t.ex Maya nu for the more obvious changes)

Svar: Jodå, jag har spelat om spelets start sedan det hände och känner till alla nya features, cutscenes och att Lorettas dialog är helt förändrad! May bytte namn för närmare ett par månader sedan vad jag minns?
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Leia: För mig kommer Maya alltid vara May och cavalettibanan kommer vara cavalettibanan ;-;

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.