Chrome Pointer

Senaste inköpen på Steam

   Under sommarrean på Steam tidigare i juli köpte jag två spel jag haft lite intresse av ett tag. Jag har inte testat något av dem än eftersom jag känner det är lika bra att bara invänta ny dator (Jag köpte ett spel i vintras som knappt går att köra alls, det är så laggigt), men det ska bli jättekul att testa dem! De heter Submerged och Lantern. Ser verkligen fram emot att testa båda!
 
 
 
 
   Köpte ni några spel under rean?


Sigrid Winterdotter

Näe, men jag ser fram emot Life is Strange 2!

Siri Birchsong

Köpte Ori and the blind forest, Rusty Lake Hotel och Rusty Lake Roots. Har spelat klart alla (hehe...) och är särskilt imponerad av Ori and the blind forest. Rusty Lake-spelen var jag ett fan av redan innan och blev inte besviken den här gången heller, förutom att de var lite för korta.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.