Chrome Pointer

Senaste inköpen på Steam

   Under sommarrean på Steam tidigare i juli köpte jag två spel jag haft lite intresse av ett tag. Jag har inte testat något av dem än eftersom jag känner det är lika bra att bara invänta ny dator (Jag köpte ett spel i vintras som knappt går att köra alls, det är så laggigt), men det ska bli jättekul att testa dem! De heter Submerged och Lantern. Ser verkligen fram emot att testa båda!
 
 
 
 
   Köpte ni några spel under rean?


Sigrid Winterdotter

Näe, men jag ser fram emot Life is Strange 2!

Siri Birchsong

Köpte Ori and the blind forest, Rusty Lake Hotel och Rusty Lake Roots. Har spelat klart alla (hehe...) och är särskilt imponerad av Ori and the blind forest. Rusty Lake-spelen var jag ett fan av redan innan och blev inte besviken den här gången heller, förutom att de var lite för korta.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.