Chrome Pointer

SEMESTEEEEEER

   Hugaligen, äntligen har jag semester! Typ. Som vanligt spenderar jag min semester med att jobba, men jag tror jag har typ tre veckor till att ta ut utöver det jag redan har så kanske jag kan ta en vecka bara för att sova mot vintern? xP
   Jag har haft Ylva Moonwright på besök hemma hos mig under veckan, så därför har jag inte ägnat blogg och grejer någon uppmärksamhet. Kan nog säga att hela veckan varit full av SSO-människor eftersom vi passade på att fika med Lys och jag tog en sväng på bio med Siri. Ibland glömmer jag vilken tur jag har haft som träffat såna grymma människor genom SSO! Jag har träffat många av mina närmaste vänner genom spelet, trots att jag är både ensamvarg och bittertant och jag är så glad över de nya vänskaperna.
   (Enorm shoutout till Ylva btw eftersom hon gjort en massa jobb på engelska Jorvikipedia medan jag satt fast på jobbet, vilken kämpe!)
 
   Jag har dessutom varit djurvakt i princip varje dag under de senate tre veckorna (katter, kanin, katter igen och undulater för att runda av) så idag njuter jag av min första (och näst sista) helt lediga kväll hemma på väldigt länge. Star Stable kan nu köras på min dator (tack vare grymt supporthjälp fråm SSO-teamet), men det är till mer besvär än glädje så jag kommer inte spela mer på ett tag, mest pga att jag ändå ska åka bort. Jag har i vilket fall lånat en dator under veckan för att göra Tims uppdrag och titta på de nya rislyktorna - herregud vad de är fina! De bilder man ser på Instagram med lyktorna i nattljus är ju helt sjuka, vilken otroligt härlig idé från teamet - jag antar att lyktorna stannar lika länge som Tim eftersom det verkar vara en del av sommarfirandet, så det är väl rätt troligt att jag inte kommer hinna se dem i nattljus själv. Nåväl, det är som det är och blir som det blir!
 
   Officiell bild från SSO's nyheter






Filipa

Tycker lyktorna är jättemysiga, kul när SSO slänger in oväntade lite "galna" saker! Ha det bra ❤️

Ylva Moonwright

Det var megakul att vara och hälsa på! Tack för att jag fick komma och så :D Hoppas det går mindre än ett år innan vi ses igen haha

Svar:
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.