Chrome Pointer

Så många tomma butiker!

   Det är mycket i SSO som är långt ifrån färdigt. En av grejerna som jag tycker syns mest är de många tomma skyltfönstren runt om på ön.
 
  En stängd butik inne i Gallerian
 
   Samtidigt som jag tycker det är charmigt att se saker växa fram blir man rätt frustrerad då man med iver väntat på vad som ska hända i åratal. Det finns fortfarande typ fem-sex skyltfönster/igenbommade butiker i Jarlaheim och Gallerian ska vi inte ens prata om. Jättetrist! Det känns lite mer lovande i Governor's Fall och möjligen även Aideen's Plaza där det lagts så mycket tid på skyltfönstrena att det vore galet om inget skulle bli av det, men det vore trevligt om de lite äldre områdena skulle få lite omtanke med utfyllnad av butiker för att platserna ska kännas mer realistiska och levande.
   Och vem skulle klaga över typ en skönhetssalong inte i Gallerian? Inte jag iaf!


Johanna Wolfpeak

En salong med nytt smink och nya frisyrer i gallerian hade inte varit helt fel.

Linn Nighthope

Hej Esme! Jag håller helt med dig, hade varit mycket roligare med fler butiker! Men en fråga bara: Vilket inspelningsprogram använder du till dina videos, och kostar det pengar?
Tacksam för svar! ;D

Filipa

(Till Linn) Hon är på semester, så hon kommer inte kunna svara nu (det här är tidsinställda inlägg). Vet tyvärr inte... Ha det bra ❤️

Quinn Catforce

Tycker också de borde lägga mer tid på tomma butiker! Liksom, vilken galleria har bara 3 affärer plus ett kafé? Visst, i stan intill kommunen där jag bor har de nyss (i vintras) öppnat ett nytt köpcenter där det fanns 3 butiker (den ena gick i konkurs tror jag så nu finns bara 2) och ett kafé, men det är en annan sak, det är en väldigt liten stad, och det fanns inte mycket plats att bygga på och det finns ju såklart fler butiker runt om centret som var där innan. Men sso's galleria ligger ju liksom i Jorviks HUVUDSTAD! Då måste det ju nästan vara en stooor galleria med massa butiker! Haha!

Quinn Catforce

Linn, hon använder Fraps, det står under varje video och ja, det kostar pengar, vet inte hur mycket. ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.