Chrome Pointer

Så många tomma butiker!

   Det är mycket i SSO som är långt ifrån färdigt. En av grejerna som jag tycker syns mest är de många tomma skyltfönstren runt om på ön.
 
  En stängd butik inne i Gallerian
 
   Samtidigt som jag tycker det är charmigt att se saker växa fram blir man rätt frustrerad då man med iver väntat på vad som ska hända i åratal. Det finns fortfarande typ fem-sex skyltfönster/igenbommade butiker i Jarlaheim och Gallerian ska vi inte ens prata om. Jättetrist! Det känns lite mer lovande i Governor's Fall och möjligen även Aideen's Plaza där det lagts så mycket tid på skyltfönstrena att det vore galet om inget skulle bli av det, men det vore trevligt om de lite äldre områdena skulle få lite omtanke med utfyllnad av butiker för att platserna ska kännas mer realistiska och levande.
   Och vem skulle klaga över typ en skönhetssalong inte i Gallerian? Inte jag iaf!


Johanna Wolfpeak

En salong med nytt smink och nya frisyrer i gallerian hade inte varit helt fel.

Linn Nighthope

Hej Esme! Jag håller helt med dig, hade varit mycket roligare med fler butiker! Men en fråga bara: Vilket inspelningsprogram använder du till dina videos, och kostar det pengar?
Tacksam för svar! ;D

Filipa

(Till Linn) Hon är på semester, så hon kommer inte kunna svara nu (det här är tidsinställda inlägg). Vet tyvärr inte... Ha det bra ❤️

Quinn Catforce

Tycker också de borde lägga mer tid på tomma butiker! Liksom, vilken galleria har bara 3 affärer plus ett kafé? Visst, i stan intill kommunen där jag bor har de nyss (i vintras) öppnat ett nytt köpcenter där det fanns 3 butiker (den ena gick i konkurs tror jag så nu finns bara 2) och ett kafé, men det är en annan sak, det är en väldigt liten stad, och det fanns inte mycket plats att bygga på och det finns ju såklart fler butiker runt om centret som var där innan. Men sso's galleria ligger ju liksom i Jorviks HUVUDSTAD! Då måste det ju nästan vara en stooor galleria med massa butiker! Haha!

Quinn Catforce

Linn, hon använder Fraps, det står under varje video och ja, det kostar pengar, vet inte hur mycket. ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.