Chrome Pointer

Så fint!

   Det gör typ nästan lite ont i hjärtat då jag tittar på bilder från spelet Abzû! Det är ett så galet vackert spel.
 
   Jag har som jag tidigare nämnt planerat att spela in det till YouTube, men jag kommer behöva införskaffa en ny dator först. Räknar med att kunna göra det då jag är helt färdig med att spela igenom Harry Potter och Fenixordern!
 
 
 
 
  Psst, håll koll på min YouTube-kanal nu på morgonen...
 
 


Sigrid Winterdotter

Ååh, jag hoppas verkligen att du får en ny dator snart!

Svar: En kompis har lovat att låna ut sin datorkunniga pojkvän till det här, så jag tänkte att han får hålla en kurs med mig så jag vet exakt vad jag behöver köpa in!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.