Chrome Pointer

Så fint!

   Det gör typ nästan lite ont i hjärtat då jag tittar på bilder från spelet Abzû! Det är ett så galet vackert spel.
 
   Jag har som jag tidigare nämnt planerat att spela in det till YouTube, men jag kommer behöva införskaffa en ny dator först. Räknar med att kunna göra det då jag är helt färdig med att spela igenom Harry Potter och Fenixordern!
 
 
 
 
  Psst, håll koll på min YouTube-kanal nu på morgonen...
 
 


Sigrid Winterdotter

Ååh, jag hoppas verkligen att du får en ny dator snart!

Svar: En kompis har lovat att låna ut sin datorkunniga pojkvän till det här, så jag tänkte att han får hålla en kurs med mig så jag vet exakt vad jag behöver köpa in!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.