Chrome Pointer

Ny "serie"!

   Jag tänkte börja med en ny grej här på bloggen, och det kommer pågå allra minst nu under min semester så får vi se om vi fortsätter med det sen.
 
   Det finns massor av karaktärer i SSO som dyker upp en eller två gånger och sen inte mer. Många karaktärer kan jag titta på och ge en rätt bra beskrivning av, medan andra har synts så lite att de inte hunnit få någon personlighet eller något att koppla ihop dem med. Se liksom skillnaden mellan professor Hayden i Månskäreby (som man snabbt får ett grepp om då man gör hans uppdrag) och Daisy utanför Jarlaheim? Tja, om ni säger "vem sjutton är Daisy" tänker jag inte klandra er, för jag har för mig att hon har delat ut ett uppdrag i spelets historia. Kanske två om hon har tur.
 
   Idag börjar vi därför med just Daisy!
 
 
   I Jarlaheim finns en kille vid namn Zed som driver en butik med lite rockiga kläder. Trots att han ska vara lite alternativ tycker jag att han är rätt platt, och hans tjej som man bara pratar med då hon ska färga några t-shirts till butiken är inte bättre hon. Typ två uppdrag och sen får man aldrig se Daisy igen!
   Jag tror att hon och Zed kunde vara rätt intressanta karaktärer om de utvecklades, kanske att de är lite mer inne i musik/mode från Jorvik City eftersom de ger intrycket av att inte passa in till 100 här ute på landsbygden. Daisy är dock mer anonym än Zed, så därför fick hon vara med här idag. Min uppfattning av henne är nämligen att om hennes namn nämns måste jag fundera i ett par sekunder för att ens minnas vad hon någonsin tillfört till  spelet...


Diana Mastertalon

Vart köper man sadeln och tränset som du använder på denna bild? :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.