Chrome Pointer

Ny "serie"!

   Jag tänkte börja med en ny grej här på bloggen, och det kommer pågå allra minst nu under min semester så får vi se om vi fortsätter med det sen.
 
   Det finns massor av karaktärer i SSO som dyker upp en eller två gånger och sen inte mer. Många karaktärer kan jag titta på och ge en rätt bra beskrivning av, medan andra har synts så lite att de inte hunnit få någon personlighet eller något att koppla ihop dem med. Se liksom skillnaden mellan professor Hayden i Månskäreby (som man snabbt får ett grepp om då man gör hans uppdrag) och Daisy utanför Jarlaheim? Tja, om ni säger "vem sjutton är Daisy" tänker jag inte klandra er, för jag har för mig att hon har delat ut ett uppdrag i spelets historia. Kanske två om hon har tur.
 
   Idag börjar vi därför med just Daisy!
 
 
   I Jarlaheim finns en kille vid namn Zed som driver en butik med lite rockiga kläder. Trots att han ska vara lite alternativ tycker jag att han är rätt platt, och hans tjej som man bara pratar med då hon ska färga några t-shirts till butiken är inte bättre hon. Typ två uppdrag och sen får man aldrig se Daisy igen!
   Jag tror att hon och Zed kunde vara rätt intressanta karaktärer om de utvecklades, kanske att de är lite mer inne i musik/mode från Jorvik City eftersom de ger intrycket av att inte passa in till 100 här ute på landsbygden. Daisy är dock mer anonym än Zed, så därför fick hon vara med här idag. Min uppfattning av henne är nämligen att om hennes namn nämns måste jag fundera i ett par sekunder för att ens minnas vad hon någonsin tillfört till  spelet...


Diana Mastertalon

Vart köper man sadeln och tränset som du använder på denna bild? :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.