Chrome Pointer

Mr Anwirs labb

 
   Mr Anwirs labb nere på Pir 13 är en skum och lite läskig plats, men samtidigt riktigt cool. Sån sjuk detaljrikedom! Hoppas på att vi kommer få återbesöka stället under framtida uppdrag med Mr Anwir som skurk (kanske att det slutar med att man bryter ut Nightdust härifrån eller något), för det vore kul att få ta sig en till vända genom labbet och bara undersöka...


Filipa

Håller med, jag älskar när de verkligen lägger ner tid på olika ställen, de blir så mycket mer levande då.❤️

Alva Lionrock

Jag såg en kille häromdan som var en exakt kopia av mr Anwir! Så himla lik!!!
Hm... Han kanske stod modell för mr Anwir eller nåt...? Skämt åsido, haha, men dem var läskigt lika!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.