Chrome Pointer

Mr Anwirs labb

 
   Mr Anwirs labb nere på Pir 13 är en skum och lite läskig plats, men samtidigt riktigt cool. Sån sjuk detaljrikedom! Hoppas på att vi kommer få återbesöka stället under framtida uppdrag med Mr Anwir som skurk (kanske att det slutar med att man bryter ut Nightdust härifrån eller något), för det vore kul att få ta sig en till vända genom labbet och bara undersöka...


Filipa

Håller med, jag älskar när de verkligen lägger ner tid på olika ställen, de blir så mycket mer levande då.❤️

Alva Lionrock

Jag såg en kille häromdan som var en exakt kopia av mr Anwir! Så himla lik!!!
Hm... Han kanske stod modell för mr Anwir eller nåt...? Skämt åsido, haha, men dem var läskigt lika!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.