Chrome Pointer

Mihihi!

   Den här dagen vände sig på så sätt att jag kunde spela SSO genom att sitta på SSO-kontoret en stund på lånad dator. Det är också anledningen till att jag och GM Ylva satt och trollade varandra i globalchatten på Icy Volcano (där Esme har hängt åtminstone det senaste halvåret). Det var total GM-invasion med Ylva, Freya, Lillian och även den nyaste Game Mastern vid namn Doris, och säkert 98% av alla jag såg i spelet under den stunden red på hästar av starthästmodellen. Häftig grej!
 
   HÄSTARNA ÄR SÅ SNYGGA NU! Och visst måste jag ge er en lite bättre recension än så, men just nu måste jag kuta iväg för att ta hand om grannens kanin. Sen ska jag se om jag kan få min dator att starta igång SSO, då jag fått lite protips för att försöka få igång spelet. Min dator är så mycket kaos att jag nästan undrar om den förtjänar en plats i SSO's testlabb med gamla datorer, där de plockar fram dator efter tillfälle för att testa buggfixar på så många olika datorer som möjligt. Om jag har tur kanske jag åtminstone kan starta spelet på min egen dator...
 
   Jag har faktiskt lite bilder från idag eftersom jag fick låna en dator med Fraps, men eftersom jag inte har hunnit gå igenom dem än får ni se mitt och Ylvas miserabla försök till en selfie:
 
 

Me and my favorite @ylva.potatoheart tired to take a selfie. That went this well. Go follow my favorite ninja right now! #SSO #StarStable #StarStableOnline #StarStableOnly #IcyVolcanoServer

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@esmesilverforce) Jul 12, 2017 kl. 6:40 PDTVictoria Ironfire

Ja, hästens nya utseende är verkligen underbart. Fast jag måste ändå påpeka att halsen går lite i vågor när man rider i full galopp, men det kan ju ha blivit en illusion av manen. Btw så kommer jag ihåg från ett tidigare inlägg att du ville att oldnburgern skulle uppdateras. Jag antar att du är nöjd över dens nya utseende.

Amanda Rainwood

Blev helt till mig när jag loggade in, min Snowtear är äntligen värd namnet häst!! x) Vet inte vad folkets åsikt är, men själv älskar jag den ökade galoppen. Tycker det ser jättebra ut ^-^

Dakota

Bara jag som tycker bakbenen är så fruktansvärt fel. Vinkeln, rörelserna i gångarterna. Med benlindor på blir benen jättetjocka. Strecken nedanför ögonen och den brutala underhalsen. Blev lite besviken faktiskt. Hoppas dom kanske fixar till dom lite en vända till.

Svar: Jag förstår vad du menar med allt förutom bakbenen, jag tycker de ser rätt tunna ut?
Esmeralda Silverforce

Alva Lionrock

Jag tycker precis som Victoria att halsen ser lite konstig ut, och iaf för mig så kommer ryggen upp igenom schabraket och sadeln när jag rider i de snabbaste gångarterna. Och vissa schabrak har blivit liksom jättetjocka, kanske 4 gånger så tjocka som dem brukar vara. Störde mig sååååå mycket på det när jag skulle levla igår!!

Eva Bunnyland

Haha jättebra selfie x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.