Chrome Pointer

Jorvikiskt Varmblod = Bekräftat!

   Sådär, nu vet vi alltså med säkerhet vad som händer! Idag släpptes en nyhetspost där Lead 3D Designer Hanna, också känd som Game Master Heather, pratade om de Jorvikiska Varmbloden som, yes indeed, ska få sig en uppdatering i både kropp och rörelser. Det är inte allt, men alla hästar med samma modell kommer (inte helt oväntat från min sida - ska prata mer om det vid senare tillfälle) också få ta del av det här, vilket är typ det bästa jag hört!
 
   Har ni sett vilken fantastisk bild? Inte nog med att jag fick mig en tjuvkik på hur min Ash kommer se ut, mina favorittjejer Misty och Poppy som ruttnat i hagen i evigheter kommer se så mycket bättre ut!
 
   Följande kommer alltså hända:
  • Då uppdateringen sker kommer våra starthästar automatiskt uppdateras. Det kommer alltså vara gratis.
  • Alla andra hästar med exakt samma kroppsform kommer också uppdateras. Även de man köpt tidigare - vilket betyder att vi som har hästar med den modellen tekniskt sett kommer få en massa coola hästar gratis.
  • Hästarna kommer alltså få nya kroppsformar och dessutom nya animationer. Kan ni tänka er hur mycket det kommer lyfta de uppdrag där vi måste ha med oss starthästen?!
  • (Jag tänker gissa att de inte kommer höja priserna på de gamla hästarna som får ta del av denna uppdatering, och i så fall kommer vi kunna köpa en massa coola hästar rätt billigt. Har jag rätt i det? Ingen aning faktiskt, haha. Har dock inte sett någon info som motsäger det än, så vi får se...)
 
   Det här kan nog vara en av de bästa sakerna som hänt SSO i min mening. Det här kommer lyfta spelet så mycket! Inte nog med att vi kommer se så många fler hästar av olika typer och färger ute på Jorviks vägar, men nya spelare får också börja spelet med en jättefin häst som kommer följa med dem på alla möjliga upptåg.
   Jag har två "klagomål", om man får uttrycka sig så. Nummer ett är att jag hade hoppats på en lite större förändring, men om man ser den nya hästen intill den gamla ser man ändå hur otroligt mycket mer hästlik den nya är, så jag är helt okej med hur det ser ut och ser något enormt fram emot att få se hästen i spelet själv. Nummer två är att man inte vet hur rörelserna ser ut än! Så himla taggad, för galoppen man såg i den blurriga filmen från Instagram i fredags såg faktiskt riktigt trevlig ut. Har en vag känsla av att mitt stall kommer fyllas upp av en drös hästar jag velat köpa en gång i tiden men sedan dömt ut då de bleknat så stort jämte de nyare hästarna...
 
   Uppdaterade starthästar har legat nära toppen av min önskelista till spelet i närmare två år, och jag är så himla glad över den här förändringen! Vi fick inget releasedatum, så nu är det bara att vänta och se...
 
   Hur ställer ni er till all denna information?


Hazel Eaglegirl

Jag funderar fortfarande över hur det blir med de gamla engelska fullbloden ... De borde ju få sin uppdaterade variant och inte denna isåfall

Svar: Nope, inte så det funkar! Hästarna må heta en sak, men alla hästar med samma modell har samma grundkodning. Du kan därmed inte byta ut en utan att byta ut alla!
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

ser mycket bättre ut men hade hoppats på att mulen var rundare och benen tjockare de ser så smala ut på bilden. Men det ser säkert bättre ut när man väl ser det i spelet :D

Lottie Snöfödd

Jag har bara en sak att säga, this is gonna be awesome!

Piper Archyard

HALLELUJAH!! (Y) Som jag har längtat!

Alva Lionrock

Okej, det här är nog den tredje bloggen jag skriver det här på, men jag är nöjd med dem här hästarna om dem inte rör sig alltför likt araberna... haha

Cecilia Gladefield

De ser riktigt fina ut, är jättetaggad! :D Har också en massa gamla hästar man sneglat på i några år som man nu kanske kan ta tag i och köpa nu när de blir snyggare ;) Ser fram emot appaloosan, har för mig att din heter Gambit, den svart vit prickiga. Den blir säkert jättesöt :3 Är så nyfiken på gångarterna. Hoppas, hoppas de kommer redan imorgon! ;)

Leah Pandalake

Jag tycker att det känns betryggande och nice att detta enbart ser ut att gälla en mindre uppfräschning av våra kära startisar. Nu har jag ju, likt resten av världen, inte tagit del av det slutgiltiga resultatet aka the full package inkl. Rörelser, men av bilden att döma (utseendemässigt utanför spelet) tycker jag att de har lyckats med den perfekta kombinationen av lätt uppfräschning och bibehållen nostalgikänsla. Man ser ju liksom att det är ett Jorvikiskt varmblod bilden föreställer med de spinkiga benen och huvudformen med den skrynkliga mulen och de karakteriska ögonen.

Eva Bunnyland

Jag tycker det kommer bli jättespännande! Har bara spelat i lite mer än ett år (eller nej mer än så men jag har bara varit Star Rider i ca 1 och ett halvt år) men för alla som har spelat länge... Hästen som man fick från början för över 5 år sedan, och äntligen en ny uppdatering!
och sen att dom andra med den modellen också ska få en makeover... Det hade jag inte väntat mig! :D

Natalie Skyland

Äntligen! Nu kommer nybörjare få en mycket bättre första anblick av starstable, och fler kommer kanske rida runt på sina startisar :D
Precis som dig så funderar jag över att faktiskt köpa någon häst i äldre modell som jag velat ha för jättelänge sen, nu när de blir så mycket finare <3

Amanda Silverlord

Jag erkänner, jag var någorlunda skeptisk först, men sen när jag tänkte efter och kollade på mina egna hästar med denna form, ja, det behövs.
Snygg häst, förhoppningsvis snygga animationer.
Jag hoppas att vi blir positivt överraskade, vilket vi nog kommer.

Isabelle

Jag är SÅÅÅÅ taggad!!!!! SÅ många gånger som man ridit runt bland de gamla hästarna i de olika köpstallen och tänkt "åh det är en så fin färg, synd bara att hästen är ful som stryk", och så ba HÄNDER det att de uppdateras och kommer bli ursnygga! Äntligen kommer jag kunna fylla på mitt stall helt och hållet med snyggingar! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.