Chrome Pointer

JA!!!

   Vilken glädje med de nya araberna! Då jag kommer hem igen ska jag köpa skimmeln och sälja min kära gamla Arwen. Den här skimmeln ser ut så som jag egentligen velat då araberna först släpptes, för jag ville ha en verkligt vit häst medan Arwen är lite åt det gråare hållet. Den här nya hästen blir perfekt! Om man skulle vara petig hade det varit jättekul om det fanns ett alternativ för ännu längre man, men man kan väl inte få allt.
 
  Riktigt fina! Den bruna är ju väldigt matt, men jag har inte sett den i spelet än och det kan vara svårt att döma färg efter såna här bilder.
 
   De båda andra färgerna var också väldigt fina, men jag tycker nog att den apelkastade gamla araben som har mer kontraster är lite coolare. Hade varit perfekt med en häst i just den färgen! Men jag hoppas fortfarande på att alla gamla hästar ska göras om med exakt samma färger i ny modell (som t ex den prickiga Frisiska sporthästen), så om jag har tur blir det en dag så! Jag har suktat efter just den hästen i evigheter ser ni, men inte velat köpa just för att jag faktiskt inte använder araberna. Det blir ändring på det nu! De är så himla snygga i kroppen, men jag håller med många andra då det kommer till gångarterna och att de inte är de bästa i spelet.
 
   Ska ni köpa en av araberna eller har ni redan köpt en?
 
   (Jag höll nyss på att trilla ur soffan av skräck då jag hörde någon som började snarka otroligt högt. Visade sig vara knubbisen av kattvaktarkatterna som på något sätt snarkar högre än de flesta människor jag hört...)


Quinn Catforce

Ska se hur de ser ut i spelet, tycker iallafall dehär färgerna är finare än de första. Har annars tyckt att den nya modellen på araben inte var riktigt... rätt? Det känns som om sso hade kunnat göra dem mycket finare om man tittar på t.ex islänningarna och engelska fullbloden. Kånns som sso bara slängde ihop en ny arab sådär snabbt och att den fick duga... Den är fortfarande ganska kantig enligt mig, men som sagt så ska jag titta närmare på dem i spelet så kanske jag köper en av dem (troligtvis skimmeln) i framtiden, har inte ens starcoins nu så ingen vits att bestämma sig nu😅

Sigrid Winterdotter

Köpte den vita, Dropping the Daisies aka Daisydrop/Daisy!

Nadine Moonpeak

Jag är på husvagnsemester just nu men har köpt fuxen från första "lasset". Men ska absolut köpa en när jag kommer hem, kanske 2. Ska köpa den apelkastade!
Har du något tips med namn till den apelkastade för har ingen fantasi när det gäller namn på hästar i SSO numera då jag inte kommer på så bra smeknamn?

Jennifer

Till svar för Nadine min heter Diamondpearl (pearl) och är i min värld ett litet sto med mycket attityd och tycker hon är bäst men har ett hjärta av guld där inne som bara syns för en själv och för ingen annan

Malin Blueberrynight

Hej. Det nya araberna har ju kommit. Jag tror det var 3 veckor sen nu. Så antagligen nästa vecka kommer en ny hästras. Så nu frågar jag dig Esme. Vilken ras hoppas du kommer komma och vilka färger?
Sorry för jag frågar frågan här.
Älskar dig Esme

Svar: Eftersom det kom nya araber igår kommer det inte komma en helt ny hästras nästa vecka.
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Jag köpte nyligen fuxen så jag kommer nog inte hämta hem en så snart, men jag kommer nog definitivt köpa en i framtiden! Min favorit av dom nya tre är nog skimmeln <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.