Chrome Pointer

I morgon åker jag heeeeem

  Och det ska bli så skönt! Men först har jag en grej att prata om!
 
   Idag släppte SSO en teaser på sin Instagram. Och det var en teaser, verkligen! Vi har nämligen inte en aning om vad den faktiskt visar. Det är ett väldigt kort och blurrat filmklipp på en brun häst med ryttare som troligen rider över Sydhovens halvö, men mer än så kan man egentligen inte riktigt lista ut. Vårt community har dock delat sig i tre läger - de som tror att det gäller ny funktion/nytt område/killkaraktärer/ny utrustning/ny hästras, de som tror att det är en ny version av vår starthäst och är jätteglada över det samt de som tror att det är en ny version av vår starthäst och är jättesura över det.
 
 
 

We got some exciting stuff going on at HQ right now! Here's one of the latest things we're working on - do you think you can figure out what it is?! 🤔 #ComingSoon

Ett inlägg delat av Star Stable (@starstableonline) Jul 7, 2017 kl. 4:22 PDT

 
   Ni vet redan var jag står i frågan om starthästen och jag har förklarat det mer i detalj HÄR. Jag känner att om SSO ska kunna fortsätta utvecklas framåt måste det förr eller senare göras något åt starthästen. Var det på riktigt någon som tyckte "wow vad snygg den här hästen är" då den fick vingar under de senaste huvuduppdragen och ma nsåg den hänga i luften som en stelopererad nickedocka? Är det verkligen spelare som rider runt på hästen och säger "vilka otroligt snygga animationer den här hästen har", och kommer det verkligen nya spelare till SSO som då de ska skapa sin karaktär säger "men jösses vilken cool häst jag får"?
   Jag skulle inte tro det. Jag tror inte heller att någon av oss skulle lida av att hästen uppdaterades. Är vi redo att offra Star Stables framtid som ett snyggt och proffsigt hästspel med hög standard för att vi inte kan släppa lite nostalgi med en häst som är så stel och orealistisk jämte alla andra att det är en klar minoritet av spelets användare som faktiskt ens vill använda hästen?
 
  Exakt vad teasern i sig visar tänker jag inte spekulera mer i - jag vill se mer först. Men debatten om starthästen är en sån icke-fråga i mina ögon, och jag vill vara tydlig med hur bra jag tror det skulle vara för spelet med en uppdaterad starthäst. Det säger jag trots att min starthäst fortfarande är min favorit i hela spelet och jag rider runt på honom väldigt mycket. Varken vi eller SSO vinner på att nya spelare skräms bort av hur ful deras första häst är då de vill testa världens coolaste hästspel. Både vi som spelare och företaget som utvecklare vill ju inget annat än att SSO ska vara just riktigt, riktigt bra som spel.
 
   Ash <3


Sigrid Winterdotter

Det ser onekligen ut som starthästmodellen, men jag tror att hästen kommer bli REJÄLT mycket snyggare med enbart nya animationer. Dessutom skulle en modell-uppdatering av starthästen riskera alldeles för många buggar...

Alexandra Goldnose

Har länge funderat på att göra ett blogginlägg om starthästen och att den verkligen skulle behövas uppdateras, tror den skulle gynna både nya och gamla spelare! Så håller tummarna :)

Natalie Skyland

Jag tror det är en uppdatering på starthästen, och är väldigt positiv till det! :D Jag älskar min starthäst, den är liksom speciell, men jag rider aldrig på den för den är så ful, stel, och känns som att den teleporterats 10 år in i framtiden och hamnade i nutidens sso :(
Det är verkligen på tiden att den får sig en uppdatering, så kommer förmodligen fler nya spelare få ett mer positivt första-intryck på spelet! c:

Ang. att det skulle komma killkaraktärer så kommer det inte komma, hittade en artikel någonstans om att Starstable vill satsa på ett spel riktat till tjejer och lyfte även fram att det finns många andra spel som endast har manliga karaktärer, så det är fair enough att det finns ett spel med endast tjejer! ;)

Svar: Jo, de har sagt miljoner gånger om att de inte kommer lägga till killar. Alla företag jobbar mot sin målgrupp, och jag tror inte att ett företag som arbetar efter slagorden "Empowering Girls" kommer satsa särskilt mycket på annat än just tjejer.
Esmeralda Silverforce

Filipa

Håller med om att en uppdatering behövs, min starthäst är ju min favorithäst och det är honom jag gör huvuduppdrag på eftersom det är han som är en magisk soulrider-häst, och jag skulle tycka det va MYCKET roligare om han fick nytt utseende så man kunde rida på honom utan att skämmas (för på riktigt, det går ju inte ens att jämföra starthästara med typ engelska fullbloden, de nyare hästarna är i en helt annan dimension) Detta gör ju att jag inte använder min starthäst så mycket som jag skulle vilja, men efter de nya hästarnas (i de flesta fall) fantastiska utseende och gångarter känns det så konstigt att sitta på en skev gunghäst med styltor till ben... Så hoppashoppashoppas på en ny version av starthästen!!!

Fiona Underland

Det ser onekligen ut som en uppiffning av Startisen. Åtminstone ett nytt rörelsemönster. Jag hoppas dock att förändringen inte blir superstor.

Sabrina Eastforest

Hoppas verkligen att det är en uppdaterad version av starthästen. Den nuvarande är så ful och utdaterad jämfört med de övriga hästarna så tycker den behöver ett lyft. Tycker då också att de övriga raserna med samma modell bör uppdateras.

Alice Lightdotter

Jag hoppas att det är en uppdaterad starthäst för de nuvarande är så stela så att jag inte klarar av att titta på dem. Om vi ska behöva köpa vår starthäst på nytt så kommer jag att bli väldigt irriterad, kanske att man får betala 200 sc för att uppdatera men helst ska det vara gratis.

Quinn Catforce

Jag tycker att starthästarna har välfigt fina och tydliga rörelser - med benen alltså - men annats är formen på hästen väldigt kantig så jag hoppas att,om det är en ny starthäst, de inte ändrar så mycket på benrörelserna utan fokuserar på att mjuka upp hästen lite istället😄

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.