Chrome Pointer

Hm, nedsatt pris!

   The Sims 4 är ett av de spel jag spelar mest (pga min dator kan jag inte spela något alls just nu though), och det händer ofta att det är nedsatt pris på expansionspaketen till spelet. Jag äger för stunden alla expansioner förutom tre, varav två jag faktiskt är osäker på om jag vill ha alls. Men reorna gör ju saken rätt värt det... Å andra sidan vet man att det är rea rätt ofta, så jag känner ingen direkt stress över att köpa.
 
   De pack jag inte har är Läskiga prylar (just nu 80kr), Bowlingprylar (just nu 80 kr) och Träningsprylar (just nu 90 kr). Träningsprylar är det jag är mest intresserad av, men det är också dyrast. Inte är det mycket pengar ändå, om man lägger ihop det... men eftersom jag ändå inte kan spela på ett tag kan jag lika gärna vänta tills det kommit ytterligare ett pack så att Träningsprylar har sjunkit i värde.
 
 
   Ni som spelar The Sims 4, finns det något pack som ni tittar lite extra på och vill köpa?


Tilde Discobell

Jag äger alla packs i The sims 4, men av dom tre så skulle jag rekommendera Träningsprylar och bowlingsprylar. För dels att det kommer med mycket snygga kläder men också många mer möjligheter! ILYSM <3

Sigrid Winterdotter

Jag köpte följande idag; Spadag, Utomordentliga utomhusprylar, Barnrum, Filmkvällsprylar, Klassiska Glamourprylar och tillslut, Romantiska trädgårdsprylar!

Svar: Nice med så många nya på en gång! Finns typ inget bättre än att klicka sig igenom nytt material i spelet imo
Esmeralda Silverforce

Louisa aka sotis412

Hej Esme
Jag undrar om du kommer uppmärksamma den nya onsdags uppdateringen med omgjorda starthästar? PS.jag tycker att du är fantastisk och jag ser upp till dig jättemycket.❤️🐴

Svar: Gjordes i fredags!
Esmeralda Silverforce

Kajsa Dragonroad

Jag har de flästa pack (saknar 4) men är sugen på vildmarken, dock så är jag sugen på ett komande pack som kommer i slutet av sommaren också så tänker vänta och sse om det är värt det.

Jennifer mastermontane

Hej esme av dom där skulle jag välja tränings prylar det kommer sjukt mycket nya och snygga saker har alla pax och spelar bara sso och Sims 4 islym

Rose Shadowlee

Just nu är jag i en fas då jag spelar The Sims 4 nästan hela tiden. XD

Just nu saknar jag typ samma spel som du och kanske någon till, men jag är inte direkt sugen på någon egentligen. Kanske träningsprylar, men tror jag väntar tills nästa expansion/stuff pack kommer ut. :)

Sigrid Winterdotter

Sant, men inget klår känslan av att öppna ett nytt skivfodral (lukten <3)! Kommer bli smått jobbigt med alla guldikoner nu x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.