Chrome Pointer

Historier och legender

   Esme vid Aideens källa
 
   Då det kommer till SSO är jag en tvättäkta lore-nörd. Oavsett vem eller vad som dyker upp i spelet försöker jag altid lista ut hur de stämmer in i pusslet som är Jorvik och hur öns historia har lett till hur den ser ut idag. För mig är det en av de absolut viktigaste delarna av mitt spelande!
   Att ha ett minnesmärke som detta tycker jag är ett stort steg i den riktning jag hoppas att spelet kommer fortsätta gå i. En dag måste vi ju komma till Pandoria, så mycket som det pratats om det, en dag måste vi komma närmre Ödesryttarna osv - i och med det måste ju också mer av Jorviks historia luckras upp. Vi som spelat Starshine Legacy har ju sett lite mer än de som enbart spelat SSO, och det bästa vore ju att allt som någonsin tagits upp i SSL ska dyka upp även här, så att alla har samma grund att stå på.
 
   Återigen - här ovan har vi en historisk plats och en extra möjlighet att läsa lite mer om den. Jag önskar att det ska komma fler platser där vi kan läsa på om Jorvikisk historia, eftersom det inte verkar väldigt troligt att vi får historieböcker i biblioteket (tänker nu då man ändå har hoppats på det i typ fem år och inget har hänt haha)


Filipa

Jag har en fråga till alla (som inte har med inlägget att göra). SSO skrev ju att man måste vara gillad med åskviggens inre cirkel för att rädda Justin, och det har jag hört någon mer som sagt. Jag är bara vänligt inställd, men har ändå kunnat göra klart de uppdragen. Jag har alltså gjort alla huvuduppdrag som just nu finns i spelet. När jag gjorde uppdragen tänkte jag inte på det, det var först igår jag blev fundersam och kollade upp att det verkligen stod gillad. Jag har dessutom inte sett en aktiv runsten sedan dess. Jag har självklart inte buggat, men vet inte vad som hänt. Ska det va så, och SSO skrivit fel i nyheterna eller är det något annat, isådanafall vad? Snälla svara, och finns det något sätt för mig att få fortsätta med ryktet (ja, jag är en ryktesnörd 😊)?

Svar: Om du är oklar på ryktena är det bäst att kontakta support, men det går inte att bli mer än gillad med den inre cirkeln!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Hittade nyss en aktiv runsten så jag verkar ju kunna fortsätta med det iallafall...Men hur kommer det sig att jag kunde göra uppdragen medans jag bara var vänligt inställd?

Stacy

Till Filipa: Råkade ut för samma som dig, och har inte haft en aktiv runsten sedan dess..

Anonym

Hej Esme! Jag har precis börjat att läsa din blogg. Den är jättebra<3
MVH Lily Icewill ( SSO namn, vill inte säga mitt verkliga namn på nätet<3)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.