Chrome Pointer

Galopp, galopp, galopp

  Horsez Ranch Rescue
 
  Idag åker jag hem en sväng! Ska bli spännande att se om min dator tänker startas idag? Jag hoppas det, för jag vill fortsätta spela in Harry Potter och Fenixordern så det är helt klart och jag sen kan släppa serien och skaffa mig ny dator! Ska börja jobba på saken redan nästa vecka, kräver lite planering bara.
   Om SSO nu fungerar på min dator kanske det blir lite sånt också. Dock undviker jag fortsatt att spela nya uppdrag. Jag vill ju fota det jag gör och det blir inte bra just nu... Vet inte om jag ska hoppas på en förbättring med spelkameran eller bara köra haha, men jag är så omotiverad just nu så för stunden låter jag det vara. Hästmarknaden ska jag däremot förstås köra, all xp är bra xp!


Lotties Snöfödd

Jag har upptäckt att om jag går in i game setting files och ändrar till window mode så slipper jag grafikfelen. Tips från coachen.

Svar: Jag kommer dock inte ens in i spelet, det kraschar då jag försöker klicka på något :/
Esmeralda Silverforce

Lottie Snöfödd

Då är det ju helt klart knepigare och jag har nog ingen lösning på det. Efter att ha pillat runt med mina egna problem i en vecka =/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.