Chrome Pointer

Galopp, galopp, galopp

  Horsez Ranch Rescue
 
  Idag åker jag hem en sväng! Ska bli spännande att se om min dator tänker startas idag? Jag hoppas det, för jag vill fortsätta spela in Harry Potter och Fenixordern så det är helt klart och jag sen kan släppa serien och skaffa mig ny dator! Ska börja jobba på saken redan nästa vecka, kräver lite planering bara.
   Om SSO nu fungerar på min dator kanske det blir lite sånt också. Dock undviker jag fortsatt att spela nya uppdrag. Jag vill ju fota det jag gör och det blir inte bra just nu... Vet inte om jag ska hoppas på en förbättring med spelkameran eller bara köra haha, men jag är så omotiverad just nu så för stunden låter jag det vara. Hästmarknaden ska jag däremot förstås köra, all xp är bra xp!


Lotties Snöfödd

Jag har upptäckt att om jag går in i game setting files och ändrar till window mode så slipper jag grafikfelen. Tips från coachen.

Svar: Jag kommer dock inte ens in i spelet, det kraschar då jag försöker klicka på något :/
Esmeralda Silverforce

Lottie Snöfödd

Då är det ju helt klart knepigare och jag har nog ingen lösning på det. Efter att ha pillat runt med mina egna problem i en vecka =/

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.