Chrome Pointer

En känsla jag saknat

 
   Ni vet de nya guldstjärnorna som kom till SSO för ett tag sedan? Jag blev så otroligt glad över att flera av dem krävde att man behövde utföra olika handlingar för att få tag i dem (det kommer ett separat inlägg om just den saken då jag hunnit gå igenom mina bilder från den dagen), och det förde med sig en känsla lik den som då man utforskar i Harry Potter och Fången från Azkaban. Det spelet är det sista av de mer barnvänliga HP-spelen med mycket färger och minispel som inte bara involverar totalt stress (se Fenixorderns lektioner med besvärjelserna som bara vägrar funka lol), och genom att kasta förtrollningar på de mest skumma saker som man ibland kanske bara hade vandrat förbi utan att tänka på tidigare kunde man få fram både Bertie Botts Bönor (spelets huvudsakliga valuta) och chokladgrodekort (detta spels variant av SSOs guldstjärnor).
   Mycket vill ha mer och jag längtar som bara den tills det kommer fler stjärnor att samla, och dessutim hoppas jag att de kommer kräva någon handling som att prata med en skum karaktär eller typ klicka på en stubbe...


Alexandra Goldnose

Håller med!

Filipa

Kommer du byta ut Arwen nu när det kommit en ny helskimmel arab? Tycker alla tre var jättefina, måste nog ha lite självdisciplin för att inte köpa slut på mina SC 😂. Tror jag ska köpa den helvita skimmeln när jag väl ska köpa arab. Men jag väntar nog lite, hoppas fortfarande på att det ska komma en isabell-arab.

Svar: Yes, Arwen ska uppdateras!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Precis kollat på helskimmel-araben inne i spelet nu och bestämt mig för att inte köpa den. På bilden SSO skickade ut (jag vet att den är ritad/tecknad/tillfixad) såg den helt annorlunda ut, och enligt mig finare! På bilden gick inte den vita nyansen så mycket i blått, och den hade jättefina blänk. Men sen när jag tittade på den IRL (eller ja, så mycket IRL det nu går i ett spel) så var den mycket "blåare", det kändes dessutom som att blänken nästan var borta. Typ det enda som skiljer den i färg från helskimmel-lipizzanern är den lite svarta mulen (jättegulligt!) och jag tänker att om jag ska köpa en sådan vit häst så köper jag hellre lipizzanern eftersom jag tycker bättre om dens modell och gångarter. Så jag fortsätter vänta efter den "perfekta" färgen på min framtida arab, det som står högst på listan just nu är en isabell 😊. Och kom nu ihåg att detta är min åsikt, ni får jättegärna tycka annorlunda. Det är ju tråkigt om alla tycker samma sak och köper samma häst! Ha det bra!!!❤️

Piper Turtlewood

Jag hade nog tänkt köpa skimmeln, den är väldigt fin till färgen! Ska döpa den till Guardianangel <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.