Chrome Pointer

Det här med dolda stjärnor

   Värt att nämna är att om ni inte hittat guldstjärnan vid Aideens Plaza är det här en grym spoiler, sååååå:
 
 
   Då de senaste gömda guldstjärnorna kom till spelet tyckte jag att det var typ det bästa som hänt, för jag älskar att leta efter så pass gömda grejer och jag hade ju sedan långt innan hittat alla guldstjärnorna som fanns i SSO fram till dess. Fram till den här uppdateringen hade alla guldstjärnor legat öppet så att man kunnat hitta dem bara genom att råka traska förbi dem, men de här var gömda på en helt ny nivå.
 
   (Jag vill passa på att nämna att jag hämtade upp de nya stjärnorna typ direkt då de kommit ut, men det är först nu jag kommit fram till att faktiskt skriva om det.)
 
   Inne vid Aideens Plaza (vill bara ägna ett par sekunder åt att uttrycka min glädje över att det kom stjärnor även till Jorvik City) finns en stjärna, och den satt ju otroligt lämpligt till - mitt inne i Aideens staty, så att "gudinnan" glittrade mer än vanligt.
 
 
   Det tog mig en stund att lista ut hur farao man skulle få ner den - men inte bara Aideen glittrade, en av häststatyerna nära henne gjorde det också!
 
 
   Då man klickar på denna häst flyger stjärnan fram och landar så fint intill Aideen. Jag undrar vad som händer om man skulle lämna den där och bara logga ur spelet, ligger den då kvar där eller har den återtagit sin ursprungsposition?
 
 
   Lyckades ni hitta stjärnan själva eller tog ni hjälp på vägen?


Anonym

Den åker tillbaka, jag fick den aatt flyga ner några extra gånger då jag ville ha den fina cut-scene både på dag och natt!

Anonym

Mitt namn hoppade ur rutan även att jag skrev i det :/ Jag skrev den kommentaren ovan

Matilda Southtree

Ännu en gång!! xD
Matilda Southtree.

Quinn Catforce

Hittade den själv, med lite hjälp av andra spelare som också var där, chatten och min kompis😄 Kollade alltså inte på nån video eller hjälp grej på nätet😂

Alice

Jag är ju så lat att jag kollade direkt på Youtube jag försökte inte ens!😂

Vendela Dogball

Jag har kollat på alla dina Starshine Legacy, Star Academy och StarStable spelen videor flera gånger! Och jag älskar de!❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.