Chrome Pointer

DET HÄNDE!

   Och jag har fortfarande ingen dator, lol. Dock får jag låna en dator till helgen! Ska försöka både spela in ett par videor och fota lite bilder då chansen ändå finns.
 
   Men det hände allså! Hästarna är uppdaterade! Wow alltså, de ser så coola ut och jag vill bara spela... Jag tänkte att eftersom jag ändå inte kan se dem själv så får ni här se alla mina hästar som kommer se rätt annorlunda ut då de visas upp på bloggen framöver (hoppas jag, haha, har en känsla av att många gamla bilder lär återanvändas):
 
   Ashdancer "Ash"
 
 
   Wildheart "Iddy"
 
 
   Firequeen "Freya"
 
 
   Popstar "Poppy"
 
 
   Morningmist "Misty"
 
 
   Diamon Dice "Gambit"
 
 
   Icequeen "Elsa"
 
 
   Silvershadow "Sharada"
 
   Icke att förglömma är Pennys kära Rapidash, som också kommer se rätt mycket coolare ut framöver!
 
   Hur många av era hästar fick sig en ny look idag?


Eva Bunnyland

Har fortfarande inte kommit in då sso laddar jättelänge, men...
Tror faktiskt bara att Tornado min starthäst har fått en ny look men har nästan 30 hästar så har tappat räkningen... x) Har aldrig varit så förtjust i den modellen men det är inte omöjligt att det blir fler efter uppdateringen!

Sofia Eveningsmith

6 av mina ''gammla'' hästar uppdaterades. Älskar dom nya animationerna tyckte bara att dom kanske blev lite små, men annars inget att klaga på.

Melinda Winterforce

Har faktiskt bara två stycken xD Min fina startis och en gammal painthäst. Dock så är jag ute på landet utan internet så blir utan datorn i två veckor!!! Väldigt irriterande eftersom jag blev så överlycklig över uppdateringen och så måste jag vänta på att få se dem! Först var jag väldigt emot den här uppdateringen men inte nu längre, man hinner ändra sig med tiden ;) Kram

Alva Lionrock

10 av mina 20 hästar fick en ny snygg look idag!

Quinn Catforce

Bara starhästen, dock har jag typ 5 konton med olika hästar så😅 (Gjorde ett nytt konto för nån dag sen som kommer bli mitt "harry potter konto" om man säger så, där karaktären heter Lily Bravemother och hästen Bravefather, och de är då alltså Lily och James Potter😂 Kommer inte spela speciellt mycket där eftersom det inte är starrider men om jag får för mig att kika in där så finns det ju iallafall😂) Men jag kommer att köpa fler av de gamla hästarna nu då de är uppdaterde! Det är jag säker på!😄

Nadine Moonpeak

Min starthäst bara, skulle köpa en häst av den modellen igår men den verkar ha flyttats från Valedale till Hästmarknaden men direkt jag kommer hem på torsdag nästa vecka för jag är på husvagnsemester så ska uppdateringen kollas och troligen ska det köpas en ny häst. ❤️❤️😊😊 Älskar hur de ser ut när jag sett lite bilder så ser fram emot och ta hem Nightprince aka Prinsen från hagen

Amaranta pinklee

Flera stycken men så är man i Grekland ;-; hurra..

Vilda Snownight

Har endast 2 stycken i startmodellen, men det känns som om det kan bli fler haha, de är så snygga nu! Är lite sugen på att köpa samma färg som din Poppy.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.