Chrome Pointer

Den nya utrustningen

  Då jag var på semester sist kom det ny, realistisk hästutrustning till Jaharla i Governors Fall. Och jag tycker den är supersnygg! Snacka om ett steg framåt för hästspel, jag hoppas på mycket mer i den här stilen - jag förstår att man bara kan göra sadel och träns på så många sätt om det ska hålla sig realistiskt, men jag hoppas på ett ton snygga schabrak med matchande benlindor i framtiden...
 
  Är btw fullt medveten om att schabraket på just denna bild är "gammalt", ville bara ha ett snyggt schabrak att visa sadeln till
 
 
 
 
  Har ni några tankar om vad för utrustning ni vill ha till spelet? (Inte nya modeller alltså, utan nya färger av det vi har)


Filipa

Nya westernsadlar, dock känns det som att det ska komma med nästa kringresande marknad eftersom det kom westernträns sist. Men skulle absolut inte tacka nej till nya snygga hjälmar till både hoppning och dressyr. Nu när det snart blir (eller är) lag i Sverige på hjälm på dressyrtävlingar borde ju SSO börja släppa fler nya hjälmar istället för hattar...

Matilda

Hallå Esme!

Jag har letat efter Star Stable-spelen ett tag nu, jag tänkte bara höra om du vet hur man kan få tag på dem? Ev om du skulle kunna tänks dig att sälja fin spel till mig?

Mvh Matilda

Matilda (igen)

sälja dina spel* ska det såklart stå😂

Ellie starhill

Svar på matildas fråga: star stable spelen finns att köpa på tradera. Om du söker på hästar, pollux eller star stable. Finns även att hitta på blocket.

Rose Shadowlee

Åh, vad vill man inte ha för utrustning liksom. Men de kan ju börja leka med olika nyanser av brun t.ex. och kanske svarta träns med olika färger på pannbanden. Jag skulle också vilja ha fler svarta schabrak med motiv och detaljer i olika färger. :)

Kendra Hawkson

Jag skulle vilja se mer mörka färger, tex marinblått och mörkgrönt. Sedan önskar jag mer varianter av brun och svart utrustning i olika nyanser. Sportfiltarna som finns är väldigt snygga och skulle kunna lanseras i mängder av färger. Detsamma gäller de enfärgade/randiga lindorna - dessa skulle också kunnas lägga in i massor av fler färger. Enkelt men ger fler möjligheter när man sätter ihop en outfit :D

Matilda Southtree

Vill ha träns med glitterpannband! Mer av dessa snygga sadlar, vill ha i olika bruna nyanser, ljusare & mörkare, rödare, svarta & bruna med silvriga stigbyglar, med färgglada stigbyglar, osv. Mer mix 'n match.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.