Chrome Pointer

Den nya utrustningen

  Då jag var på semester sist kom det ny, realistisk hästutrustning till Jaharla i Governors Fall. Och jag tycker den är supersnygg! Snacka om ett steg framåt för hästspel, jag hoppas på mycket mer i den här stilen - jag förstår att man bara kan göra sadel och träns på så många sätt om det ska hålla sig realistiskt, men jag hoppas på ett ton snygga schabrak med matchande benlindor i framtiden...
 
  Är btw fullt medveten om att schabraket på just denna bild är "gammalt", ville bara ha ett snyggt schabrak att visa sadeln till
 
 
 
 
  Har ni några tankar om vad för utrustning ni vill ha till spelet? (Inte nya modeller alltså, utan nya färger av det vi har)


Filipa

Nya westernsadlar, dock känns det som att det ska komma med nästa kringresande marknad eftersom det kom westernträns sist. Men skulle absolut inte tacka nej till nya snygga hjälmar till både hoppning och dressyr. Nu när det snart blir (eller är) lag i Sverige på hjälm på dressyrtävlingar borde ju SSO börja släppa fler nya hjälmar istället för hattar...

Matilda

Hallå Esme!

Jag har letat efter Star Stable-spelen ett tag nu, jag tänkte bara höra om du vet hur man kan få tag på dem? Ev om du skulle kunna tänks dig att sälja fin spel till mig?

Mvh Matilda

Matilda (igen)

sälja dina spel* ska det såklart stå😂

Ellie starhill

Svar på matildas fråga: star stable spelen finns att köpa på tradera. Om du söker på hästar, pollux eller star stable. Finns även att hitta på blocket.

Rose Shadowlee

Åh, vad vill man inte ha för utrustning liksom. Men de kan ju börja leka med olika nyanser av brun t.ex. och kanske svarta träns med olika färger på pannbanden. Jag skulle också vilja ha fler svarta schabrak med motiv och detaljer i olika färger. :)

Kendra Hawkson

Jag skulle vilja se mer mörka färger, tex marinblått och mörkgrönt. Sedan önskar jag mer varianter av brun och svart utrustning i olika nyanser. Sportfiltarna som finns är väldigt snygga och skulle kunna lanseras i mängder av färger. Detsamma gäller de enfärgade/randiga lindorna - dessa skulle också kunnas lägga in i massor av fler färger. Enkelt men ger fler möjligheter när man sätter ihop en outfit :D

Matilda Southtree

Vill ha träns med glitterpannband! Mer av dessa snygga sadlar, vill ha i olika bruna nyanser, ljusare & mörkare, rödare, svarta & bruna med silvriga stigbyglar, med färgglada stigbyglar, osv. Mer mix 'n match.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.