Chrome Pointer

Den finaste hästen i Star Stable?

   Jag tycker fortfarande det är lika svårt att fota bilder jag gillar med kameran så pass högt upp, men Ash gör sig lika bra på bild som alltid!
 
   Så, denna onsdag hände det alltså. De Jorvikiska Varmbloden och alla hästar med samma kroppsform uppdaterades!
   Det som gäller är:
  • De kan nu blinka
  • De kan nu beta
  • De är inte lika kantiga som förr och liknar hästar mer än tidigare
  • De rör sig väldigt mycket trevligare
   Hästarna är så fina! Visst, jag tycker fortfarande att t ex Engelska fullbloden och Lipizzanerhästarna är snyggare i kroppen, men det här är en enorm förbättring. De här hästarna påminner fortfarande mycket om det utseende de alltid har haft, så jag tror inte ens att de mest negativa kritikerna har så mycket att säga. Det finns förstås ett par minus though:
  • Jag har hittat två buggar - spelaren åker igenom hästen om man tvärnitar i snabbaste galoppen, och tyglarna känner inte av någon kollision i hästens hals och åker igenom den då hästen vrider på huvudet.
  • Hästens hals är väldigt benägen till att bli en hjorthals med tjock underhals. Detta märks mest av då man matar den och då den går i snabbaste galoppen.
  • Liksom många andra hästar är hästens framben inte helt raka då de går i marken i de olika gångarterna. En riktig häst har alltidalltidalltid helt raka framben då benets hov är i backen.
  • Manstilarna känns inte helt 100 - men jag hade nog aldrig tänkt på det om de inte varit tunnare och lite mer realistiska på den gamla hästen.
  • Det finns vissa små texturfel på vissa hästar.
   Det är en enorm skillnad sedan tidigare i mina ögon och jag är jätteglad över förändringen! Jag hade varit helt okej med en ännu större förändring, men jag har inga klagomål värda att framföra då det här ändå är så sjukt mycket bättre än innan.
   Hästmässigt ser mitt stall ut som tidigare för stunden, men jag valde att köpa en längre manstil till Ash då jag tyckte den längsta varianten såg snyggare ut texturmässigt nu. Jag har funderat på att länga hans man i flera år, och nu var det dags! Sen har jag funderat på att köpa in ett par nya hästar dessutom, men det kommer få vänta.
 
   Så, om ni ska summera de nya hästarna, vad säger ni? Tänker ni köpa er någon ny t ex?
 


Sabrina Greenlord

Yes! Det är så många jag kommer köpa! :D

Sabrina Eastforest

Tycker sso teamet gjorde ett utmärkt jobb med den nya modellen. Det enda jag inte gillar är den snabbaste galoppen då halsen böjs konstigt och det känns som att hästens kropp sänks ner.

Cecilia Gladefield

Tänker köpa tillbaks min Morgan fux Sune. Sedan är jag lite kär i den prickiga appaloosan xD Får se ;) Men antagligen lär det bli en massa fler...hehe.

Amanda Silverlord

Jag önsar att dem kunde fixa till dem större schabraken på dem, då några av dem (Speciellt dem med "Kant" runt om) ser ihoppressade ut. Sedan skulle jag gärna ha dem fixa till själva hästarnas texturer då dem inte är så högupplösta på vissa hästar, sedan manen också. Jag önskar att dem kunde göra helt nya manar, eller iallafall fixa till våra nuvarandra, då som du säger, dem är lite tjocka? Lite för mastiga på hästen? Sedan är manens textur lite halvgalen, speciellt på hästarna med lite mer färgglad man.
Jag ska nog köpa till åtminstonde 2 hästar jag viljat ha ett bra tag nu, men vi får se, då jag inte riktigt är säker på en tredje.

Joline Swiftmountain

Nu förstår jag! Skrev ju tidigare att hästen kunde fått större huvud. Det var ju för att halsen är så tjock, tänkte ej på det haha :D

Lova Winterside

Tycker dem gjort ett grymt bra jobb men tycker inte alls om den snabbaste galoppen. Dessutom så är inte de hästar vars färger jag tycker om så billiga så tänker spara mina sc. Köper hellre de engelska fullbloden än någon häst med starthäst modell.

Rebecca och Daisy

Skillnaden är ju enorm mellan dessa och den gamla modellen. Tycker detta är en bra början men det finns även ett antal saker vi tycker de kunde förbättra i framtiden.

Som många tagit upp så är ju halsen otroligt tjock och rör sig väldigt konstigt i den snabba galoppen.Det som även stör oss är att på vissa hästar ser deras muskler enorma ut, det är lite överdrivet framträdande också då hästen inte borde ha muskler som på en body builder.

Eva Bunnyland

Blev lite besviken då 4 andra hästraser redan har dessa gångarter (engelska fullblod, welsh, haflinger och lipizzaner om någon har glömt) men jag tycker att det är en enorm skillnad! Jag tycker att det engelska fullblodets hals ser helt vanlig ut i galoppen medan lippi och starthästens ser jättekonstig ut i min åsikt.
Tycker dock att den är mycketmycketmycket snyggare nu! Kommer i nuläget INTE köpa någon ny häst men kanske i framtiden ;) Har ärligt talat bara min starthäst dåå jag inte var så förtjust i den gamla modellen på starthäst

Tindra Silverheart

Jag tycker väldigt mycket om den nya modellen, fast jag är besviken på den snabbaste galoppen. Jag tyckte rätt bra om hur den såg ut innan uppdateringen och jag ville gärna ha samma stil på galoppen, bara lite mindre kantig. Hästens hals blir väldigt tjock och det ser inte bra ut, och som du säger om frambenen är en sak jag skulle vilja uppdatera med alla hästmodeller. Men utöver det är jag glad över uppdateringen och uppskattar särskilt den nya traven.

Nadine Moonpeak

Det är verkligen en enorm förändring. Har själv inte sett de i spelet men enligt många andra så är de jättefina. Jag tror jag har 4 planerade hästköp med den modellen och längtar så tills jag kommer hem för är på husvagnssemester så då ska det köpas en direkt. Har en som jag mest vill ha och har bestämt namn så hoppas det verkligen det är okej att man får döpa hästen till samma namn av en utav dina hästar för de har så bra namn och smeknamn så är det okej? Älskar din blogg Esme och det är så kul att du uppdaterar varje dag och har väldigt intressanta inlägg! Kram <3

Louisa Rosecacke

Hej jag undrar om det kommer en video på din youtubekanal där du visar den senaste uppdateringen?<3

Svar: Nope, som jag nämnt här konstant under de senaste veckorna har jag just nu ingen dator.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.