Chrome Pointer

Dåligt ljus inne i hus

  Esme och Jamie som ska baka bröd eller pizza eller vad farao de nu skulle göra då denna bild togs
 
   En sak jag tycker är rätt problematiskt med SSO är ljuset inne i byggnader under kvällar och nätter. Ni som har hängt med här ett tag vet att jag personligen enbart vill spela i dagsljus för att jag trivs bäst med det, men även om jag inte hållt hårt på det tror jag att jag hade stört mig massor på det här.
   Inne i hemstallet är stallet lika ljust som på dagen - men vår karaktär och alla hästar påverkas av det "riktiga" spelljuset och blir mörka eftersom ljuset i resten av spelet är mörkt. Det gör det jättesvårt att plocka ut kläder och utrustning på kvällstid, eftersom man inte ser färger ordentligt.
   Inne i Jamies hus som ni ser här ovan påverkas allt, både karaktärer och inredning. Samma sak händer i skönhetssalongerna, vilket också är störande i min mening.
   Gallerian lider inte av detta problem, vilket gör att det är en favoritplats för min del på kvällar, haha. Jag inser att det måste vara lite trassligt att se till så att ljuset stämmer överens bättre runt i spelet, för annars hade det väl ordnats för åratal sen, men jag tycker det är så störande!
 
   Stör ni er på faktumet att ljuset är skumt i olika delar av spelet på kvällstid, eller är jag ensam om det?


Filipa

Jag spelar nästan bara på morgonen och har faktiskt inte upplevt några större problem med det. Men visst, det är lite väl mörkt ibland och jag förstår problemet för de som gillar att fota. Dock så är det en sak med skuggorna jag tycker är jättetråkig. Ni vet den där katten Penny köpte hos Freja Goldspur, den köpte jag innan skuggorna kom till spelet och var jättenöjd över min nya, fina katt. Men sen kom skuggorna, och om man har de på (vilket jag nästan måste, allt ser så platt ut annars då man vant sig vid skuggor) blir hela katten skuggad oavsett var den står och blir grå/blå så man inte ens ser dens fina gula/vita färg. Detta leder till att jag inte använder den så mycket vilket är synd eftersom jag tycker om den...

Kendra Hawkson

Jag gillar inte ljuset som blir innan det blir mörkt. Sedan stör jag mig på att det inte är ljus i salonger osv nattetid :p

Filipa

Menade Freja Sunfield 😅

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.