Chrome Pointer

Dagens video!Filipa

Bra video! Jag tycker det är jätteroligt att sso gör om hästraser som redan finns och skulle önska att de fokuserade mer på det istället för att slänga in nytt hela tiden. Tycker du hade bra tankar och idéer. Dock skulle jag önska att du pratade lite långsammare, men jag förstår att det är svårt ❤️. Ser fram emot nästa video, tycker det är en intressant sorts video och det märks att du lägger ner mycket tid på dem och (iallafall jag tycker det verkar så) att du har roligt. Ha det bra❤️

Nellie

Jag håller med dig med de flesta, Men jag vill hälst ha en ny andalusier som inte ser ut som friesrarna (stav) eller frisiska Sporthästarna, och jag vill väldigt gärna också ha en ny version av Tinkrarna och Nordsvenskarna, PS. Jag älskar dina Topp 5 Videos dem är sååå bra<3

Anonym

Helst*

Ronja Applemountain

Om (tror med det är en fråga om när) den Jorvikiska ponnyn uppdateras så hoppas jag verkligen att dem kommer finnas i den färgen den svarta i gåd har. Den är ju verkligen så sjuuukt söt! *-*

Amanda

Håller med Filipa. Bra video men du pratar lite för fort.

Alva Lionrock

Väldigt bra video! Jag tänker inte slita huvudet av dig för att du vill ha en uppdaterad version av starthäst en haha, men det vore kul att kunna välja om man vill ha starthäst modellen eller den uppdaterade starthäst modellen när man ska välja starthäst! Det där lät lite vimsigt haha men aja;)

Sigrid Winterdotter

Jag tycker ju att starthästarna faktiskt har sin lilla charm, men samtidigt så behöver de ju en uppdatering. Jag bara undrar; kommer den uppdateras för alla spelare eller för bara de nya?

Svar: Om den uppdateras lär det bli för alla. Att dela upp så mycket kod vore otroligt riskabelt...
Esmeralda Silverforce

Nellie

Håller med Alva om att man kunde välja om man ville ha nya eller gamla, jag tycker att även nya spelare ska få välja det.

Eva Bunnyland

Det är jätteroligt att du har börjat göra topp 5 videor!💖💖

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.