Chrome Pointer

Bye Mandrake, hi Mandrake!

   Jag har under jättelång tid tänkt sälja min Frieser Mandrake för att byta upp mig till en av de nya Frieserhästarna, men jag har ändrat mig halvvägs till Steves flera gånger för att ingen av de nya Frieserhästarna egentligen liknar honom särskilt mycket. Nu fick jag ändå tummen ur och gjorde något åt saken, för jag insåg att jag bara blev irriterad över att se hästen i min hage då jag ändå visste att jag inte skulle använda honom igen.
 
   Mandrake, riktigt namn Dragonmane, har fått sitt namn från Mandrake the Magician och jag valde hans färg för att det skulle påminna om kostymen med lite glans i som jag mindes från då jag läste serietidningarna med trollkarlen som liten. Jag velade lite mellan de två Frieserhästar med mest glans i pälsen innan valet föll på denna!
 
  Mandrake och Mandrake
 
  Jag hade svårt för Frieserhästarna då de först kom till spelet - jag tyckte de var lite coola, men det dröjde länge innan jag faktiskt skaffade mig en själv. De var liksom inte Esme-hästar... Sen skaffade jag Mandrake och red runt på honom rätt mycket i spelet, innan han försvann in i glömskan eftersom jag fortfarande inte var helt hundra på hästen. Min nya Frieser Darkrai är däremot en häst som jag har svårt att inte välja då jag ska byta häst, trots att jag var rätt skeptisk mot hästen då den släpptes förra året.
 
 
   Jag kan för allt i världen inte förstå hur hästen till vänster är mer attraktiv än den till höger! Det var ju mycket snack om att folk ville köpa de gamla Frieserhästarna då den nya släpptes, men personligen ser jag inte varför man hellre vill ha den gamla. Jag ser två saker jag gillar mer med den gamla:
  • Jag tycker färgen på min gamla Mandrake är mer sammanhängade än på min nya. Manen är rätt brun på den nya och jag tycker inte att den matchar kroppen perfekt. Hade hellre haft den lite blåare.
  • Jag gillar den mattare texturen på manen på den gamla hästen. De highlights som finns på den nya är väldigt skarpa och jag tycker det tar bort illusionen om en väldigt mörk häst.
    Det är allt - och jag tycker inte att färgen väger upp den gamla hästen jämte den nya. Det var helt enkelt dags för mig att byta!
 
   Mandrake är nu alltså såld - den fjärde hästen jag sålt i spelets historia efter Porthos, Darko och Arwen som alla fortfarande står i mitt hemstall i nya versioner. Vi får se hur många fler det blir i framtiden!


Filipa

Välkommen till Esme-familjen Mandrake ❤️

Lexypexy o3o

Hästmodellerna på de nya hästarna är bättre, men de gamla färgerna är vackrare och mer realistika. Lite synd faktiskt :(

Neo

Jag föredrar "tyngden" hos de gamla hästarna. De nya "trippar" lite för mycket för att de ska passa Vidstige och Sirius :( synd, för de gamla frieserhästarna är ju de facto ganska utdaterade.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.