Chrome Pointer

Bye Arwen, hi Arwen!

   Den vita araben Eveningstar med tilltalsnamnet Arwen har bott i Esmes stall sedan den dagen de arabiska fullbloden stapplade in i Star Stable. Nu då det finns en arab av den nya modellen var det dags för en klar upgrade av en av mina äldsta hästar!
 
   Och det är helt okej att byta ut en pixelhäst. Den blir inte ledsen och man är inte en hemsk människa för det. Ibland blir man lite trött över hur man kan bli shamead som SSO-spelare bara för att man vill se framåt.
 
 
   Jag stod och funderade en stund över hästen innan jag vandrade bort till Valedale för att titta på den nya skimmeln. Arwen har alltid varit en av mina favoriter, men jag har helt enkelt inte haft något intresse av att använda henne i spelet sedan hästarnas grafik och animationer blivit bättre. Det var dags att plocka bort något som samlade damm för att plocka in något som man vill använda sig av!
 
   Ny och gammal!
 
   Skimmelaraben finns ju i Valedale och kostar 969 SC precis som alla andra nya araber. Då jag först köpte Arwen kostade hon 910 SC. Vilket pris det var ändå! Nu betalar man ju mindre än så för hästar som är långt mycket trevligare att rida runt på. (Som jag sagt många gånger förr tycker jag inte att de gamla hästarna är direkt dåliga - jag tycker bara att de nya är galet mycket bättre.)
 
  TITTA PÅ DEN HÄR SKILLNADEN!
 
  Jo, jag var ju på det klara att Arwen behövde sig en uppdatering. Här är lite tankar kring just det:
  • Den nya Arwen har den färg jag hade velat ha på hästen från början, vilket är ett stort plus. Men det är nog mest manen jag alltid velat ha ljus, för jag gillar att det är lite mer textur på den gamla hästens päls. Nåväl, jag älskar den nyas färg och gillar att hovarna är mer markerade!
  • Jag var aldrig särskilt förtjust i den gamla arabens svans,  men tycker den nya är superfin och lägger realism till hästen.
  • En sorg med att byta upp sig är att jag tycker den gamla hästens manstil, alltså den man ser ovan med en väldigt lång man, är superfin och jag vill ha den på den nya araben. Alla nya hästar med lång man har dessutom animerad man, så jag tänker gissa på att vi inte fick det den här gången för att det i sig kräver rätt mycket jobb. Jag hoppas att det läggs till en längre manstil dock, jag tycker faktiskt den här är lite för kort! (Stod och funderade på att byta man en stund men tyckte inte de andra stilarna passade jättebra)
   Skillnaden mellan dem är helt sjuk, haha. Den gamla araben passade jättebra in i spelet som det såg ut på den tiden, inte så mycket längre!
 
  Ett sista farväl till trotjänaren Arwen som bott i Esmes stall sedan december 2013. Hej svejs Arwen, många fina minnen men nu är du ännu finare i framtiden!
 
  Det är ju precis såhär jag velat ha det här med uppdaterade hästar, att de släpps i samma färger som de gamla så att man kan byta upp sig om man vill. Jag bytte ju även ut min svarta gamla arab Darko mot den nya - lite trist där är att den nya har en vit halvstrumpa på ett bakben medan den gamla hästen var kolsvart. Nåja, det får man väl tåla!
 
   Nu hoppas jag verkligen att vi får en till manstil till araben en dag (och kanske lite tweakade animationer också, så att frambenen inte böjs då de slår i marken)!


Eva Bunnyland

Den nya är sjukt mycket finare! Haha omg vad spretig den gamla svansen är... x)
Men håller med dig om manen, skulle verkligen vilja se den på de nya araberna!

Filipa

Min dröm är att man ska kunna välja man och svans var för sig, jag gillar knopparna men svansen ser så ful ut (som en blandning mellan en halvt död mask och en korv). Det skulle även va kul om det kom fler alternativ, typ flätor (både till man och svans), lång man och stubb-man... Tycker den nya Arwen är jättefin, älskar det svarta runt ögonen och mulen! Jag förstår att du helst hade velat ha en helt svart arab med tanke på Darko, men jag tycker bara det är kul att de svarta också börjar få lite tecken. Jag menar, hur många helsvarta hästar finns det inte redan i spelet? Ha det bra ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.