Chrome Pointer

Är det inte onsdag snart?

   Jag har ju inte mycket till möjlighet att spela SSO just nu, men jag taggar till onsdag trots att det inte är förrän i övermorgon, haha. Nyfiken på vad som ska hända och hoppas att den där enorma grafikbuggen jag råkade ut för ska få sig en lösning! Eller ja, jag kommer inte börja försöka återuppliva min fossil till dator förrän till helgen eftersom det är först då jag kommer hem, men nyfiken är man ju ändå.
 
   Med det tänkte jag förvarna lite för veckan. Eftersom jag just nu inte har möjlighet att spela SSO på en dator med Fraps/Photoshop (mina allra viktigaste program!) kan jag varken fota bilder eller redigera dem till bloggen, så förutom mina förberedda morgoninlägg kommer det vara rätt lugnt här fram till att jag kommer hem. (En ny video kommer upp på min YouTube i morgon bitti though!) Några dagar till med mina tossiga kattvaktarkatter!
 
  En av mina absoluta favoritbilder från spelet My Horse And Me


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.