Chrome Pointer

Är det inte onsdag snart?

   Jag har ju inte mycket till möjlighet att spela SSO just nu, men jag taggar till onsdag trots att det inte är förrän i övermorgon, haha. Nyfiken på vad som ska hända och hoppas att den där enorma grafikbuggen jag råkade ut för ska få sig en lösning! Eller ja, jag kommer inte börja försöka återuppliva min fossil till dator förrän till helgen eftersom det är först då jag kommer hem, men nyfiken är man ju ändå.
 
   Med det tänkte jag förvarna lite för veckan. Eftersom jag just nu inte har möjlighet att spela SSO på en dator med Fraps/Photoshop (mina allra viktigaste program!) kan jag varken fota bilder eller redigera dem till bloggen, så förutom mina förberedda morgoninlägg kommer det vara rätt lugnt här fram till att jag kommer hem. (En ny video kommer upp på min YouTube i morgon bitti though!) Några dagar till med mina tossiga kattvaktarkatter!
 
  En av mina absoluta favoritbilder från spelet My Horse And Me


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.