Chrome Pointer

Är det den sista dagen?

   Det vet jag inte än, men det kan vara så att min fina, fina Ash, min polare sedan oktober 2011, aldrig kommer se ut som han gjort förr. Och om det nu vore så, så har ni här en bild på min fina grålle. Vi får se vad dagen bringar!
 
  Star Stables allra finaste häst oavsett vad ♥


Anonym

HUR kan dina bilder jämt bli så bra??? Jag försökte knäppa några igår i stallet, men då stod stall flickan i bakgrunden och gjorde... hon slängde vattenhinken genom huvudet?! Så jag försökte ute istället. Det gick bra till en början, men sen kom en massa spelare och red igenom mig helt plötsligt (förmodligen ett champ)! Tillslut lyckades jag iaf få några bra bilder som jag tänkte kolla lite nogrannare på. Jaha, på en bild såg det ut som om hästis snubblade, på en såg det ut som om jag var påväg att spy över halsen på den. Plus att alla bilderna blev mycket suddigare än de jag tagit tidigare -_-

Alva Lionrock

Va? Jag är säker på att jag skrev mitt namn? Äsch, kommentaren där uppe är iaf min! :))

Nike Engvall

Hej fina Esme jag skulle inte säga något särskilt jag skulle bara säga att du är så bra på det du gör och sluta aldrig med det! //Nike PS kollar din blogg varje dag och kollar på dina videos hela tiden typ!❤️❤️❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.