Chrome Pointer

Är det den sista dagen?

   Det vet jag inte än, men det kan vara så att min fina, fina Ash, min polare sedan oktober 2011, aldrig kommer se ut som han gjort förr. Och om det nu vore så, så har ni här en bild på min fina grålle. Vi får se vad dagen bringar!
 
  Star Stables allra finaste häst oavsett vad ♥


Anonym

HUR kan dina bilder jämt bli så bra??? Jag försökte knäppa några igår i stallet, men då stod stall flickan i bakgrunden och gjorde... hon slängde vattenhinken genom huvudet?! Så jag försökte ute istället. Det gick bra till en början, men sen kom en massa spelare och red igenom mig helt plötsligt (förmodligen ett champ)! Tillslut lyckades jag iaf få några bra bilder som jag tänkte kolla lite nogrannare på. Jaha, på en bild såg det ut som om hästis snubblade, på en såg det ut som om jag var påväg att spy över halsen på den. Plus att alla bilderna blev mycket suddigare än de jag tagit tidigare -_-

Alva Lionrock

Va? Jag är säker på att jag skrev mitt namn? Äsch, kommentaren där uppe är iaf min! :))

Nike Engvall

Hej fina Esme jag skulle inte säga något särskilt jag skulle bara säga att du är så bra på det du gör och sluta aldrig med det! //Nike PS kollar din blogg varje dag och kollar på dina videos hela tiden typ!❤️❤️❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.