Chrome Pointer

Aj då...

   Min stationära dator kan inte köra SSO alls just nu, vilket är aningen problematiskt. Eller aningen, det försvårar saker och ting väldigt mycket för mig...
   Det är någon slags grafikbugg som kickade igång då jag försökte aktivera skuggorna i spelalternativen (de återställs just nu efter varje uppdatering vad jag förstått, aningen irriterande) som då typ kraschar grafikkortet och kastar ut en från spelet samtidigt som datorn börjar påstå att den inte ger stöd för Open GL. Jag fick starta om datorn tre gånger på grund av olika krasher och lagom till försök nummer fyra vägrade datorn ens öppna spelet och sen gick det inte att starta upp datorn igen... Nu är det ju ändå så att min dator sjunger på sista versen och som ni vet har det varit så länge, men det är något som är sjukt knas för jag är inte ensam om det här. Det är en så pass grov grej ändå så jag räknar med att det är något teamet ska försöka fixa snabbt och så länge får jag spela in videor på en lånad dator. Japp, så desperat är jag, haha. Måste det göras så måste det göras!
   Då jag flyttar hem igen från mina kattvaktaräventyr ska prio nummer ett vara att få ordning på min datorsituation. Nu vet jag att just den här saken måste vara kopplat till just SSO, men man påminns om varför man fruktar för att starta om datorn då man väntar i 15-20 minuter på att den ens ska responda efter en omstart.
 
   För stunden har jag tillgång till min laptop så den får stå till förfogande nu då jag för femte gången idag gör ett försöka att komma in i spelet, haha. Jag ska göra min skattjakt!


Sigrid Winterdotter

Heja Esme! Så irriterande när SSO buggar, vilket det faktiskt är ganska bra på att göra trots allt...

Lotties Snöfödd

Har samma problem. Just nu får jag logga in men skärmupplösningen är... ja inte okej. Försöker man ställa om grafiken får datorn spel. Satt i tjugo minuter och skyllde på min (förvisso ganska temperamentfulla) dator att komma igån utan grafikfel igen. Glad att jag inte är den enda med problemet ändå, och hoppas de fixar det snbbt. Just nu loggar jag enbart in för skattjakten. Tyvärr blir det ju ospelbart.

Joline Swiftmountain

Detta har hänt för mig med så det måste vara något fel med starstable och inte datorerna :/

Filipa

Jag har också upplevt grafikbuggar, dock har inte min dator sagt godnatt (än). När jag rider in i epona är alla stenar helt svarta och har ingen textur, utan är som ett tredimensionellt mörker. Många hästars färger ser även märkliga ut. Jag förstår att mina problem med grafiken är små i jämförelse med andras, men det är ändå irriterande. Dessutom ställer ljudet alltid om sig till högsta volym när jag loggar in, något som inte är så praktiskt när man bor hemma och ska spela tidigt på morgonen när alla sover...Hoppas SSO fixar detta snart ❤️

Sabrina Eastforest

fick inte igång sso igår kväll heller. Får felmeddelanden och färgerna i min dator ändras så det ser jättekonstigt ut så måste starta om datorn för att det ska försvinna.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.