Chrome Pointer

Värva en kompis-setet

   Om man använt sig av funktionen Värva en kompis på Starstable.com får man ju belöningar då ens kompis når nya nivåer. Jag tycker själv att alla belöningar är jättefina, men jag hade kanske kunnat leva utan handskarna. Eller jo visst är det snyggt med harpan på så jag gillar dem så, men vanligtvis tycker jag att handskar är det mest värdelösa man kan få i klädväg. De ser oftast typ likadana ut och man glömmer ändå bort att byta dem eftersom de syns så lite...
 
   Åter till saken, man får riktigt fina belöningar i och med funktionen. Då ens värvade kompis nått level 15 har man hunnit få en hjälm, en tröja, ett par handskar, ett par byxor, ett par skor, en sadelväska och en groda. Inte nog med det - en PANDORISK groda! Jag älskar den till döds redan.
 
   Allt man (för stunden åtminstone) kan få i funktionen Värva en kompis (det man INTE får som syns på bilden är sadel, träns, schabrak och benlindor)
 
   Vad tycker jag om setet? Jag tycker det är riktigt snyggt! Sadelväskan är av en ny modell som sedan Jorvik City släpptes också går att köpa vid Aideen's Plaza. Tyvärr är den lite glansig i sin svarta färg och jag har än inte hittat en sadel den smälter in "perfekt" med. Skorna är i min favoritmodell och är "chaps" över ett par ridskor. Jag hade nog tyckt det var ännu snyggare om chapsen varit helfärgade bruna, men jag gillar verkligen idén. Byxorna ser sportiga ut och har silikonskoning på insida knä, det gillar jag också massor. Handskarna hade jag inte brytt mig om alls om det inte vore för harpan på dem, men jag tror nog att jag ska byta ut mina klassiska svarta handskar mot de här nya eftersom de faktiskt har bra stats också. Tröjan gillar jag både i färg och modell och jag gillar harpan på den med! Samma sak med hjälmen, men jag hade gärna sett den i svart. Den har också harpan på sig - jag tycker det är bra att det finns åtminstone en symbol i spelet som är återkommande. Den är ju snygg också!
   Sist men inte minst - grodan. Jag avgudar den och det är nästan så att man vill ha någon slags backstory till hur en groda med typ Pandoriska runor på sig hamnade ute i Jorviks vildmarker, haha. Men den är så söt! Grodorna är nog mitt favorithusdjur just nu, det hade jag nog inte trott om någon för ett år sedan berättade att det skulle komma grodor till spelet. Jag gillar visserligen grodor och har alltid gjort det (djur som djur, jag fångade smågrodor som liten och klappade på dem innan de fick hoppa iväg igen), men de här är så supersöta tack vare både fina färger, en snygg modell och jättefina animationer.
 
   Värt att säga är också att man själv inte kan få tag i de kläder som kompisen får. Om kompisen skulle värva en vän själv så kommer kompisen däremot få det setet som du fick då kompisen jobbade sig upp. Hänger ni med?






Eva Bunnyland

Haha nej hänger inte med xD

Svar: Du som värvar kommer alltid få set 1. Den som BLIR värvad kommer alltid få set 2. Om en värvad kompis i sin tur bjuder in en ny spelare så får den personen både set 1 och 2.
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Jag skapade ett nytt konto bara för att få de belöningarna hehe xD

Eva Bunnyland

Okej tack, men vilka är set 1 och 2, vad är skillnaden? Är det olika grejer? Vet att jag är helt hopplös och fattar typ inget även om man säger vad man menar, sorry xD

Svar: Set 1 är det som jag har på mig på bilderna. Set 2 är ett helt annat klädesset som personen man värvar får. Man kan se båda seten på bilden SSO släppte i sina nyheter då funktionen gick live!
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Okej, tack så mycket! :)

Alessandra Shadowside

Tycker att båda setten är VÄLDIGT fina heh.. *-* <3

cynthia

hur aksepterar man en föfrågan då

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.