Chrome Pointer

Träningsvärken i morgon asså...

   Jag är iväg och rider lite då och då på helgerna då tid och ekonomi går ihop. Idag fick jag mig en riktig utmaning till häst som började gå riktigt trevligt efter en liten stund då jag känt efter på knapparna och det hela avslutades med en förvånad ridlärare som totalt öste beröm över mig för att hästen gick så fint trots att det var en väldigt kort lektion. Sån confidence boost, precis vad jag behövde! Ibland passar det så bra då man kommer som ny ryttare till ett ställe och inte vet något alls om hästarna, för då kan man bara känna sig fram och testa utan några förutfattade meningar. Och ni vet de där korta stunderna då man liksom får hästen att gå med det där lilla extra så att man känner att himlaportarna öppnas och alla änglar sjunger innan man tappar det och det går tillbaka till att gå lite halvbra igen? Haha, den känslan!
 
   I morgon är det ny vecka och under nästa vecka kommer vi få veta mer om vad som är pågång med det här:
 
 
   Jag tror att majoriteten av communityt taggar sönder just nu, för jösses vilket tjat det har varit om mobilappar genom åren! Vet att det finns de som fortfarande vill ha SSO i sig som mobilapp, men det är med dagens teknik en omöjlighet. Jag är lite glad över att det inte är möjligt - personligen så avskyr jag små spelkonsoler! Jag kan inte spela avancerade spel på mobil utan blir jättefrustrerad och stänger ner, men samma spel spelar jag gärna i webbläsare. Det finns några undantag som jag lattjar runt på i padda/mobil och ni kan läsa mer om det HÄR, men jag är lite glad över att SSO är för tungt för mobil just för att det innebär att det fortsatt satsas på PC/Mac. Skulle vara min värsta mardröm om SSO skulle gå över till mobil och sedan utvecklas mer och mer där! Vad menar jag med det? Jo, i länder som t ex Sverige har man ALLTID mobilen tillgänglig och kan spela precis var som helst och nästan när som helst också. Om SSO i sin helhet skulle kunna finnas på mobil är det möjligt att den version som är gjord för dator helt skulle dö.
   Däremot appar som är som kompliment till Star Stable, det tycker jag bara vore kul! Ingen vet ju exakt vad som kommer hända med det här fölet nu för det är möjligt att saker har ändrats sedan SSO gick ut med info om appen HÄR i augusti förra året, så nu kan jag knappt vänta på att se vad som händer!


Vilda Hawkheart

Appen har redan kommit ut! Kolla på relaterade appar till den andra sso-appen så hittar du den :D

Svar: Appen fanns dock inte ute då inlägget skrevs ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.