Chrome Pointer

Houston, we have a problem

   Jag var bergsäker på att jag tidigare fått igång Stallets Hemlighet på datorn jag har numera - men spelet vägrar kicka igång oavsett vad jag gör. Har under en god stund rotat i spelets egenskaper, försökt starta det i olika lägen osv... jag når launchern men då jag klickar på "Spela" så stängs det ner och jag kommer inte längre. Jag vill komma förbi launchern och in i själva programmet men det verkar inte gå... Spelet är ju tolv år gammalt men jag hade verkligen hoppats att det skulle fungera. Vad surt!
 
   Jag har kvar någon av mina bärbara datorer någonstans och även fast jag har för mig att något var skumt med ljudet på den ena så borde den andra fungera... jag är nämligen ganska säker på att jag köpte datorn jag använder idag enbart för att jag kände att min laptop inte fungerade som min speldator längre. Om det är så att min laptop fungerar skulle jag kunna försöka sköta inspelningar från den!
 
   Om det är så att min gamla dator fortfarande lever så finns det ännu fler spel som borde gå att spela in - jag tror nästan att Full Fart i Stallet 2 i så fall är ett av dem!
 
  Update: Jag hittade min förrförra laptop (vafasen hände med den jag hade under gymnasiet?!) - med WINDOWS XP! Jag döööör den är så gammal! Jag minns att vi lämnade in den till diverse datanissar för att få igång högtalarna och då det inte gick fick jag en nya dator (den var ändå några år gammal) - nu löste jag problemet själv på tre minuter. Hur oskillade var datanissarna på den tiden? Nu ska jag se om 1) det går att kopplar upp burken till internet och 2) om det går att köra några spel på den. Den har legat i en garderob i x antal år så jag är glad att den bara går att starta...






Zoey silverwood

Det här är lite off topic, men tänkte bara tipsa om ett spel som jag tror du skulle uppskatta mycket! Är ett av pippa funell spelen: ranch rescue. Spelade det mycket när jag var liten och älskar det än idag! Det har ju dock ett par år på nacken så grafiken är väl lite sisådär, men långt ifrån dålig och den fantastiska storyn makes up to it! Tror tyvärr det bara går att få tag på till wii eller dylikt, men borde säkert finnas någon som har det till pc, för om du får chansen att testa det, så är jag övertygad om att du skulle tycka mycket om det!

Svar: Jag undrar nästan om jag inte har någon version av det tillgängligt faktiskt... har velat testa i flera år, men jag ska se vad det var för något jag hade nu igen!
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Du använder windows 7 på din dator va? Har du installerat uppdateringar på den? För när jag gjorde det på min senast så funkade inte stallets hemlighet heller så jag fick återställa datorn och då fick jag igång det :)

Svar: Jo precis, men jag hade problem med SSO innan jag gjorde de senaste uppdateringarna :/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.