Chrome Pointer

Freeedaaaag!

   Star Stable Entertainment har haft konferans och lagom till den kom Stacy Place till Sverige för första gången! Stacy, som bor i USA, började göra videor på Star Stables YouTube-kanal för snart två år sedan och jobbar för Star Stable även med andra saker numera samtidigt som hon driver sin egen YouTube-kanal. Jag träffade Stacy både igår och idag och är jätteglad över det. Om man vill ha en förebild inom vårt community är Stacy precis en sån person man kan se upp till - alltid otroligt snäll och ödmjuk! Underbart att få chansen att träffa Stacy och jättesynd att hon åker hem så snart igen.
 
   Mitt armband beställt från Star Stable Gift Shop kom fram igår (snabba puckar här!) men eftersom jag var ute till sent på kvällen hann jag inte ta mig hem för att hämta ut paketet från posten. Suck, hopplöst att beställa saker via DHL där jag bor för de hamnar i en barnbutik där det var ett postkontor som slog igen för typ fem år sen. Hur skumt, haha? Lyckades inte ens få fram något av att Googla på adressen, så skumt är stället. (Tur att man har en mamma, mammor är allvetande!) Jag tror inte jag hinner hämta det idag heller men eftersom det faktiskt inte är ett riktigt postkontor längre kan jag ha turen att de har öppet i morgon :D
 
  Får se om jag hinner dyka upp här igen, jag har lite familjegrejer som händer i helgen så det är möjligt att jag är lite frånvarande då med. Hare så länge! ^^
 
   Esme och Misty - per förfrågan!






Hazel Oaklord

Åh herregud, jag trodde Stacy var från Sverige och kunde tala sjukt bra engelska bara, vad dum jag känner mig nu, haha!

Svar: Haha närå, hon är amerikan!
Esmeralda Silverforce

sabrina discoheart

vilken server är du på i sso?

Svar: Byter runt ofta men hashtaggar alltid servern jag är på för stunden i mina nya Instagraminlägg!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.