Chrome Pointer

Dubbelt upp!

   I det här inlägget förkommer ett samarbete med Star Stable.
 
   Dels släpptes ju appen Star Stable Horses i en softlaunch igår kväll och fick sitt announcement först tidigt i morse, dels dök det upp en teaser då jag satt på bussen hem. En sak i taget nu!
 
   Jag kommer undvika att prata om Star Stable Horses ett tag, eftersom jag kommer spela in appen varje dag på min YouTube-kanal istället. Jag fick ut ett avsnitt redan i morse och avsnitt nummer två kommer ut i morgon. Förhoppningsvis kommer det här kunna hålla sig i tio dagar nu!
   I var och en av de videor jag gör med appen kommer jag ha en tävling i samarbete med Star Stable. Queen of Redeem har varit på bra humör (eller så har hon blivit mutad med för mycket choklad, välj själv) och gett mig tio stycken koder att tävla ut. Den här tävlingen gäller enbart på YouTube om jag inte säger annat här på bloggen!
 
  Här har ni hursomhelst dagens avsnitt
 
 
 
   Jag vet att många har fuskat sig till att deras föl redan är fullvuxna och inne i Star Stable och ja, jag säger fuskat för om det var menat att spela så hade man inte behövt sköta hästen i tio dagar. Gjort är gjort though så jag kommer hålla mig borta från sociala medier fram tills att jag är färdig med att spela igenom appen. Det beror på att jag inte vill veta saker i förtid, så att jag faktiskt uppriktigt kan ta in appen utan att ha sett vad andra redan har gjort. Bättre så än att veta exakt vad som ska hända dag för dag liksom! Tänker att det blir roligare både för mig och för er som tittar på videorna på det sättet ^^
   Jag uppmuntrar absolut inte till att tänja på gränser och använda sig av glitchar och buggar för att uppnå olika saker i spelet, oavsett om det är att mucka med mobilinställningar eller radera spelfiler. Det är min åsikt och jag står för den, men det är lustigt hur många som alltid vill berätta för mig hur fel jag har och att de får göra precis vad de vill... Om det verkligen inte bekymrade dem hade de ju inte behövt försöka ge mig en knäpp på näsan liksom, haha. På mina medier, vare sig det är blogg, YouTube eller Instagram, kommer ni aldrig se mig uppmuntra till att använda sig av glitchar eller buggar!
 
   Tillbaka till mer intressanta grejer så släpptes en bild på Galloper Thompsons sjukt coola häst för ungefär en timme sedan. Den tillhörande texten löd typ: "Visste ni att det här är en Jorvikisk Urhäst? Hejdå!" Skumt? Ja. Särskilt eftersom vi blivit lovade att höra mer redan i morgon. Men vänta ni bara - det kommer nämligen bli spännande det här. Vad jag menar med det? Ni får väl vänta och se ;)
 
   EDIT: Hur bra är ni på skattjakter och pussel? Jakten har börjat på Instagram :D
 
 






Meja Crazyrock

Den som lever får se, tänk om det betyder att urhästarna kommer tillbaka! Åh... Sluta dölja saker xD #nyfiken

Minna Moonchild

Åh, jag vart störtförälskad i Galloper´s häst så det ska bli riktigt spännande att se vad SSE nu hittat på! :D

Svar: Hästen är sjukt cool :D
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Vänta... menar du att du vet vad som pågår!? :O o.o Och var står det att vi får veta mer redan imorgon? Det stod ju att vi får vänta till onsdag?! :P xD Cx Ååh man får inte dölja saker sådär!😂😂😂 orkar inte väntaaaa xD

Svar: Instagram är ofta bättre för information än Facebook i de här fallen ^^
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Men i appen (på svenska) stod det på onsdag... nåja vill hellre veta mer idag än imorgon xD

Cecilia Gladefield

Hans häst ser större ut än de andra urhästarna vi sett i spelet. Undrar om de finns i olika storlekar kategorier månntro? ;) Eller så inbillar jag mig bara xD
Blir spännande att se imorgon vad det blir :D
Tycker också att det är trist att man blir spoilad på hur fölen ska se ut som vuxna redan :/ Hade hellre velat ha det som en överraskning men aja ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.