Chrome Pointer

Det här blir spännande då!

   Jag har hunnit med grejer idag, allt från massa viktiga (men tråkiga) IRL-grejer till att stå och huttra i vårt iskalla vindsförråd med en stark bild av en ryggsäck framför näthinnan. Och där var den - jag hittade en gammal datorryggsäck och i den låg min älskade laptop från gymnasiet. Den har hängt med länge, den datorn - det var den jag började spela SSO på och enda anledningen till att jag bytte den till datorn jag har idag var att fläktarna lagt av och den överhettas och dör vid oväntade tidpunkter. Sen som jag skrev tidigare hittade jag min ännu äldre laptop också, som idag öppnades för första gången på åtta år.
 
   Då är det dags för mig att experimentera! Hur mycket kommer datorerna tåla, kommer det funka att spela in film på dem alls? Det gick jättebra att ladda ner Fraps till min gamla burk med Windows XP, frågan är bara om det funkar i praktiken. Datorerna kanske laggar sönder under trycket med en screenrecorder, det vet jag inte än! Det roliga är at om det går så kan jag gå igenom hela mitt gamla spelbibliotek - och jag tror spelen kan vara roliga att se ur nostalgiperspektiv för oss som spelat dem som yngre. Kanske de även kan roa de som är i "rätt" ålder nu!
  Jag minns att jag har kanske fem-sex spel som jag inte har sett på många år, men jag kan inte minnas om jag sålt av dem på loppisar eller om de ligger i en låda nånstans. Tyvärr lutar det mot det första, vilket suger eftersom de spelen inte går att få tag i längre - men vi får väl se! Man vet aldrig vad man hittar då man väl får för sig att leta.
 
   Abzû - Kan inte lova att de äldsta spelen har kvalité såsom det man håller sig till idag, men det kan vara intressant ändå!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.