Chrome Pointer

Walk, walk, fashion baby

   Gångband?
 
   Nu hänvisar ju titeln till Gaga men min första tanke var dock The Hives. Menmen, kändes inte väldigt propert att ha "Walk idiot walk" i en inläggstitel, haha x)
 
   Hallåååååå, vad tror ni Anwir gör med det här? Kör han konditionsträning med sina stulna hästar? Eller tror ni att han kutar järnet på bandet själv varje morgon medan han taggar till med Raptors senaste hits i hörlurarna?
 
   (Verkar inte som att det gick hela vägen fram, men jag begriper ju att bandet är för hästar. Trodde ni på allvar att jag menar att det här är Anwirs morgonmotion? Lite måste man ju skämta!)


Veronika Riverstone

Utrustningen kanske är till för att testa deras krafter innan och efter serumet ;D

Amanda Silverlord

Varför inte både och?

Sigrid Winterdotter

Tror som Veronika, att rullbandet är till för att "mäta" krafterna eller träna upp krafterna.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.