Chrome Pointer

Vinnarna från helgens tävling!

   Först och främst vill jag bara kasta ut världshistoriens största tack till alla er som deltagit! Ni som deltog i tävlingen om SC har skrivit om otroligt många fantastiska idéer och många har jag aldrig ens hört förr trots att sånt ofta går runt i vårt community. Snacka om inspirationskick!
 
   Jag har plockat ut två vinnare som jag tyckte verkligen var värda en vinst. I båda tävlingarna hade jag dock också tittat lite extra på andra bidrag som tyvärr diskades pga falska/obefintliga mailadresser. Tänk på det då ni deltar i tävlingar - det är viktigt att följa alla riktlinjer, annars kan man direkt tappa vinsten!
 
Vinnaren i tävling 1 är Haley Moondaughter, som skrev följande:
Jag spelar Star Stable Online först och främst för hästarna. Jag har bara varit Star Rider i en vecka innan så jag har inte kunnat utnyttja hela spelet, men av de som jag har sett och fått uppleva har varit fantastiskt. Jag har några vänner som jag spelar med íbland och vad jag har sett på YouTube så verkar huvudstoryn vara fantastisk. Du ger mig en chans att få upptäcka Jorvik ännu mer. 
Jag skulle inte ha råd att köpa någon häst, men jag nöjer mig med min starthäst Nightwhisper. 
Jorvik verkar vara en fantastisk ö med spännande uppdrag, det är därför jag fortfarande spelar, trots att jag inte är Star Rider. YouTube är nog det som håller igång spellusten mest, jag ser hur andra gör uppdrag och upptäcker spelet. "Det där ska jag också göra, EN dag" tänker jag. 

Men tillbaka till frågan så spelar jag Star Stable pga. Det är en svenskt företag och det är fantastiskt att de har kommit såhär långt. Det är ett av de få realistiska MMORPG hästspelen som skapats och grafiken har verkligen förbättrats. Det är underbara hästar som släpps ungefär vart 4:e vecka, SSO är ett spel som uppdaterar varenda onsdag, varje vecka. Det är väldigt bra jobbat. Det är fantastiska uppdrag som bara blir mer och mer spännande desto högre level man kommer upp i. Vissa tycker att rykte är tråkigt, men jag tycker det verkar roligt, man måste kämpa sig uppåt! Att det finns "klockor" så man måste vänta till nästa dag för att göra något kan vara jobbigt ibland. Men man får träna på sitt tålamod, och allt kan ju inte ta slut på en dag. Det här är nog varför jag fortfarande spelar Star Stable!
 
   Grattis Haley, du har i din mail fått 1 månads Star Rider från en unik kod i Jorvik Gazette!
 
 
 
Vinnaren i tävling 2 är Charlotte K, som skrev följande:
Jag skulle vilja ha en uppdaterad mobiltelefon. Tycker att telefonen vi har nu har en väldigt gammal modell och har ganska få funktioner. Man skulle kunna välja mellan olika modeller t.ex "jphone 3000". Man kan köpa skal till mobilen i olika affärer runtom Jorvik. Om man klickar på mobilikonen så kommer en förstorad bild av en mobilskärm upp. På mobilen så kan man klicka på flera olika appar såsom: 

SMS: Du kan få sms från karaktärerna på Jorvik som behöver hjälp och på det viset kan du få både vanliga uppdrag och dagliga t.ex "Hästarna har rymt igen, kan du hjälpa till att få tillbaks dom till stallet?" - Judy. Du kan också smsa olika karaktärer och fråga dem frågor som "Hur kom du till Jorvik" eller "Hur gammal var du när du blev intresserad av hästar?". Några minuter senare svarar karaktären och du får reda på deras bakgrund mm. Du kan också smsa med andra spelare. 

SPEL: Du kan spela simpla minispel t.ex flappy bird fast med en pegasus i ett Jorvikist område. Spelen har topplistor och om du är dagens/veckans/månadens bästa får du en belöning, precis som med loppen. Du kan även spela minispelen på en app i din riktiga mobil. 

VÄN/GRUPP/KLUBB: Du får vän/grupp/klubbinbjudningar i mobilen istället. Om du inte vill ha några inbjudnngar kan du sätta mobilen på "Tyst läge" och alla spelare som försöker bjuda in dig får en gul text som säger "(Förnamn) önskar att inte bli störd". Om du får en klubbinbjudan så kan klubbägaren skicka klubbinfon också. 

RINGA FÖR UPPHÄMTNING: Funktionen har är samma som förra: man kommer direkt till hemstallet men istället för en bild med text under så blir det en cutscene på ca 10 sek där spelaren tar upp mobilen och ringer, sen visas en hästtransport som kör på en väg mot ditt hemstall. Vilken väg beror på vilken del av Jorvik du var på. Beroende på hur snabb din dator är kan en liten laddningsskärm komma upp efteråt. 

HÄSTINFO: Du kan få upp bilder på alla dina hästar, köpdatum för alla hästar, ras, färg, namn, level, humör, championatresultat osv. Du kan även se exakt antal hästar du äger och se hästar som är till salu runtom Jorvik. 

STALLHJÄLP: Du kan ringa din stallflicka varsomhelst på Jorvik och köpa/fylla på stallhjälp.
 
   Grattis Charlotte, du har i din mail fått 500 Star Coins från en unik kod i Jorvik Gazette!
 
 
   Återigen, tack för ert engagemang! Om ni är intresserade av SR eller SC råder jag er att kika in på mina videor med Star Stable Horses på min YouTube-kanal där jag i samarbete med Star Stable varje dag tävlar ut antingen 15 dagars SR eller 300 SC fram till series slut. :)


Aurora

Charlottes idée verkar jättebra, hoppas sso lägger till något sådant!

Hedda Snowfire

Alltså wow vilka fantastiska bidrag och vilken fantastisk idé Charlotte kom med!
Hur får man ens den fantasin och drömma sig bort utanför spelets gränser? Skulle vara väldigt kul om något av detta kom in i spelet!

Sally Hawklord

Grattis Haley och Charlotte:D

Alla Catlund

Hej Charlotte
Jag tycker att du ska skicka vidare idén till SSE om du inte redan har gjort det. Ett tips bara, kopiera texten så slipper du skriva om hela.

Minna Moonchild

Stort grattis Harley och Charlotte! :)

Roligt initiativ Esme, och som du skriver - vilken inspirationskick!

Wilma Starfoot

Älskade verkligen Charlottes ide :D <33 Grattis till er båda <3

Johanna R😁

Jag vill ha sc koden du pratade om som ger 300 sc. Vart hittar man den?😹❤️

Svar: Jag kommer inte ge bort några koder, däremot kommer jag se till att försöka hålla i en tävling framöver.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.